PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617923}

Hitman: Rozgrzeszenie

Hitman: Absolution
2012
7,8 6,8 tys. ocen
7,8 10 1 6830
Hitman: Rozgrzeszenie
powrót do forum gry Hitman: Rozgrzeszenie

Nigdy nie byłem fanem serii Hitman ale odnoszę wrażenie, że tytuł powinien brzmieć jako Hitman: dla mas. To jest skradanka a można ją przejść na głupa czyli strzelając do wszystkich a score i tak będzie na plusie bo za wykonanie "objectiveu" dostaje się wc$$j punktów. Z jednej strony to nie jest złe bo gra się bardzo miodnie a fun ze strzelania jest ogromny. Na początku jeszcze był sens eliminowania przeciwników po cichaczu ale z misji na misje robiło się nudnie i schematycznie więc sobie zrobiłem ze skradanki zwykłego shootera ;)).

Optymalizacja i wymagania na medal. Graficznie bardzo przyjemnie.

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

Warto wspomnieć o muzyce budującej klimat. Szczególnie klawy jest kawałek boomerang Thomas Bärtschi - Stingers pt. 1.
http://w83.wrzuta.pl/audio/5aZWl2uIsG1/thomas_bartschi_-_stingers_pt._1

Kawał solidnie zrealizowanej gry.

ocenił(a) grę na 9
STAMiNA

Co kto lubi, całą grę przeszedłem "cichaczem" i ani przez moment się nie nudziłem :P

ocenił(a) grę na 8
pawelecki96

W późniejszych misjach miałem delikatne problemy jak eliminowałem wrogów po "cichaczu" więc zrezygnowałem z tej metodologii gry. :P

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

a na jakim poziomie panie mistrzu grałeś, na puryście jak otworzysz ogień otwarty to masz dupe w ołowiu

ocenił(a) grę na 8
michal4p

Nie pamiętam dokładnie ale chyba normal albo easy.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

Za przechodzenie gry, jak to nazwałeś na "głupiego", możesz:

- stracić punkty
- uzyskać mniejsze wynagrodzenie
- nie wykonać osiągnięć STEAM

Prawdę mówiąc tę grę kupuje się właśnie dla skradania, więc w zasadzie na "głupiego" przechodzi ją tylko głupi.

Krzychu_800

Przechodzenie nie cichaczem, nie daje nawet w połowie takiej satysfakcji, jak granie po cichu. :)