Witam, wie ktoś może czy w grze pojawi się polski dubbing? Widziałem trailer w którym dialogi były po polsku. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Aela7ogoZT4&feature=plcp
Nie, nie będzie polskiego dubbingu. Gra pojawi się w angielskiej wersji z polskimi napisami.
Narobili mi smaka tym zwiastunem -.- a tu dupa, no dobrze jakoś przezyje, kiedyś sie grało w gry w całości po ang nawet bez napisów i jakoś wtedy nie narzekałem ;p widać że teraz jestem bardziej wybredny :D
Z biegiem czasu uznałem polski dubbing za bezsens, być może sprawdza się w grach dla dzieci ale takie gry jak Hitman i np. usłyszenie jego głosu w wykonaniu Kopczyńskiego byłoby raczej słabe.
A ja polski dubbing lubie, szczególnie w rpg-ach. I zazwyczaj im ten dubbing wycvhodzi, przynajmniej według mnie.
Jeżeli chodzi o dubbing w grach RPG to nigdy się nie zawiodłem ale każdy lubi co innego .
czepiasz się - to była gra słów ;)
ale musisz przyznać, że dubbing AKURAT W TYM PRZYPADKU zniszczyłby klimat...
Polski Dubbing będzie ;p bo tak sobie zażyczył producent, mam kolegę z Cenegii to potwierdzona informacja!
jutro na stronie cenega.pl/hitman będzie podana informacja kto będzie podkładał głos pod 47