Witam, wiadomo coś może czy wypuszczą demo nowego hitmana ? Bo ja jakoś nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat więc nie wiem czy twócy przymierzają się do udostępnienia próbki gry czy zwyczajnie poprzestaną na Sniper Challange. :) za każde info dzięki !
Dema nie będzie i jest to na 90% pewne :( Ale jest dobra wiadomość na E3 pokażą nie tylko misję w Chinatown ale również w Hope :)
Jak na razie pojawił się jeden gameplay i jest tutaj link na forum przeze mnie wstawiony, jak nie widziałeś zapraszam
Widziałem misję w bibliotece i fragmenty misji w Chinatown, naromiast nie wiedziałem, że na E3 zostanie pokazana jeszcze jedna misja co bardzo mnie cieszy ;]
Ale swoją drogą trochę szkoda, że nie wyjdzie demo by samemu przetestować. Nie ukrywam iż trochę byłem nastawiony, że jednak coś wypuszczą. Jak by nie było dla każdej poprzedniej cześci ukazało się demo :)
Możesz zawsze zamówić pre-order i przetestować Hitman Sniper Challenge :) Wiemy jedno na temat nowego Hitmana: zostanie zmieniona oprócz głosów głównych postaci mechanika : nie będzie już kółka z wyborem broni a będzie dostępna np. na konsoli pod krzyżakiem, do tego system osłon i wiele innych ciekawych rzeczy. Bardzo cieszy fakt, że znów będzie można przejść misje na kilka sposobów, w nowym filmiku nie zaprezentowano fragmentu gdzie można będzie główny cel wepchnąć do dziury ( studnia ? ), ja obecnie gram w Krwawą Forsę i przechodzę już po raz 5 a gra nadal świetna i nie nudzi
Ja przeszedłem wczoraj ;P mam jedynie nadzieję iż w finalnej wersji gry dodadzą wkońcu animację otwierania drzwi czy klapy od śmietnika. Oraz wyjmowanie broni bo w obecnych gameplayach nóż pojawia się w ręce z nikąd :D co jest troszkę smieszne i dziwne i troszeczkę irytuje jak drzwi otwierają się przed nami same jak to było we wcześniejszych czterech odsłonach
Jest to wersja Pre-Beta więc jeszcze na pewno animacje zostaną poprawione ( 47 we wcześniejszych odsłonach podczas przebierania się nie był tak szybki :D ) Jak zobaczyłem to otwieranie drzwi głową to od razu przypomniał mi się poprzednik :) ale wszystko na pewno poprawią. Nie podoba mi się najbardziej jednak brak głosu Batesona i jakaś zupełnie inna animacja poruszania się 47 wcześniej była hmm, elegancka ? a teraz niczym Ezio z AC
no troszeczkę tak ;p ale mnie znowu wydaje się być troche bardziej płynniejsza. We wcześniejszych odsłonach zawsze miałem wrażenie, ze 47 jest strasznie sztywny
No faktycznie tak było, ale cieszy fakt, że i w tej odsłonie zwiedzimy wiele ciekawych lokacji m.in. Hotel Waikiki na Hawajach ( scena z nowego trailera z siostrami :D )
dokładnie. Ja bardziej wolę takie klimaty, jakieś słoneczne miasta czy coś. Lepiej mi się pracuje w takich warunkach haha
heh :D Hitman na E3 będzie chyba prezentowany we wtorek co oznacza nowe gameplay'e i informacje :) Ale całe targi zapowiadają się super, od jutra zaczynamy :)
skad wiesz ze od 5? czy to czasem microsoft na konferencji nie bedzie zapowiadal gry od square enix? microsoft ma konferencje w poniedzialek
tak mi się obiło o uszy ale kolega wyżej jednak dorbze powiedział, że od dzisiaj czyli od poniedziałku całe E3 leci. Śledziłem na bierząco wideo relacje z targó i dzisiaj przynajmniej narazie bo jeszcze trwa square enixa nie było wiec raczej będzie jutro, oby bo na Hitmana czekam najbardziej ;] no i na nowego Splinter Cella, który był przedstawiony dzisiaj !
bedzie Conviction 2 szkoda, bo bardziej lubilem stare splintery gdzie bylo same skradanie
nazwa to Blacklist ale fakt, gameplayem przypomina do złudzenia comviction. Wiesz co ja w sumie też mam sentyment do starych splinterów, ale szczerze powiedziawszy to nowy system nie jest taki zły, jest dosyć ciekawy i grywalny. Ja jestem jak najbardziej na tak, chociaż nei powiem fajnie by było pograć w starego dobrego splintera z amym skradaniem bez strzelania na nowym silniku graficznym. No ale w ostateczności i tym się zadowole ;]
o tak Tomb Raider jak najbardziej przypadl mi do gustu ;.p chociaż jedyne częśći w które grałem to pierwsza i druga ;p reszta to sporadycznie jakieś demko albo coś, Nigdy jakoś szczególne mnie to nie jarało, choć ta nowa produkcja zapowiada się świetnie. Elegancki gameplay, grafika no i fabuła też wydaje się być dobra. Poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie
Tak był, musze powiedzieć, że nawet ciekawy. Jest możliwość grania w coopie i co ciekwe tym razem nie będizemy w kosmosie na statku a będizemy eksplorować jakąś planetę. Zapowiada się ciekawie, a co do gearsów to dane było mi zagrać tylko w pierwszą częśc ;p
mi tez, nie mam xklocka
teraz bedzie konferencja ubisoftu czyli na hitmana bedzie trzeba poczekac do jutra, ciekawe kiedy pojawi sie gameplay
o kurna, ale bym sie cieszyl jakby pokazali Half-Life 3, to byloby dopiero wyku rwiste, ale pewnie nie bedzie
no ja właśnie xboxa mam, ale jakoś nie ciągnie mnie do gearsów. A no ciekawy jestem co powiedzą o ACIII a co do hitmana to chyba będą dwa gameplaye ale nie umiem znaleźć informacji, o której zaczyna się konferencja Square Enix
na stoisku square enix, kazdy ma tam stoisko ludzie przychodza zeby zobaczyc nowe gry i tam bedzie 47, czyli jak pojawi sie gameplay to od razu zostanie wrzucony do sieci
a tak to działa ;P no to nic trzeba czekać jutro się przekonamy a póki co zobaczmy co Ubisoft ma do pokazania ;p
Znalazlem!!
http://i.imgur.com/7WZsB.png
Czyli gameplay Hitmana bedzie w srode o godz. 23:20
naszego czasu polskiego
faktycznie zaplanowane na środę. Ale troche to dziwne bo to co przewidziane jest na dzisiaj przecież było wczoraj.
wszystko jest dobrze, tamto bylo na konferencji, dzisiaj moze beda nowe materialy
póki co średnio z nowymi materiałami ;p prócz krótkiego gameplayu z tvgry nie znalazłem nic nowego. :(
chodzi ci o nowe materialy ogolnie czy z hitmana?
bo gameplay z miasteczka Hope bedzie dzisiaj