Witam! Mam takie pytanie , jakie będą wymagania Hitmana ? Czy już jakieś podano?
na razie wiadomo tylko że gra będzie chodzić wyłącznie na viście albo 7 ( nie będzie wspierać xp ), a wymagań sprzętowych jeszcze nie podali ale podejrzewam że większych niż w max payne 3 nie będzie
Wymagania będą spore na pewno ale już za niedługo pojawi się specyfikacja i wszystko będzie jasne.
Technicznych nie znam, ale mam nadzieję że będzie wymagał inteligencji. Nie ma to ja "zrealizować" cel i zakończyć z notą silent assasin
:-)
Zaprawdę, nic nie daje tyle satysfakcji, co przejście misji na wysokim poziomie trudności z najlepszą notą, zwłaszcza po 2-tygodniowych staraniach :)
Właśnie przechodzę sobie Slient Assassina, tym razem chcę przejść wszystkie misje perfekcyjnie. Tylko czy 5, będzie tak samo emocjonująca jak 2?
Ja lubiłem blood money choć było łatwiejsze to jednak była opcja "wypadku" a poza tym uwielbiałem misję z handlarzami dziećmi dla pedofilów. Ah gdyby tak "sprzątać" w rzeczywistości takie śmieci :-)
Hitman Absolution system requirements (minimum)
CPU: 2.4 GHz dual core Intel or AMD processor
RAM: 1GB of system memory
Graphics: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM. Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards.
Operating system: Windows Vista
DirectX compatible sound card
10 GB of hard drive space
Hitman Absolution system requirements (recommended)
CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X2
RAM: 2GB
Graphics: DirectX 10 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
Operating system: Windows 7
DirectX compatible sound card
10 GB of hard drive space
Eeee to sobie ma moim lapku nie pogram :(