PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617923}

Hitman: Rozgrzeszenie

Hitman: Absolution
2012
7,8 6,8 tys. ocen
7,8 10 1 6830
Hitman: Rozgrzeszenie
powrót do forum gry Hitman: Rozgrzeszenie

Nie mogłem dłużej czekać i nie wytrzymałem. Poszedłem do MM i kupiłem za 199zł -.- boje sie ze dziewczyna mnie za to potnie brzytwa ale moze sie nie dowie... a jak sie dowie to cóż - warto było!!!!!!!!!!! :D gra jest doskonała. Niestety ma trochę bugów ale w żaden sposób one nie przeszkadzają w grze. AI nie jest wszechwiedzące tylko gra najzwyczajniej w świecie jest po prostu trudna. Włączyłem sobie od początku na poziomie trudnym i z ogromnym bólem przeszedłem dwie pierwsze misje. W końcu dałem za wygraną i zmieniłem na normalny bo nie szło nic zrobić. Różnica między poziomami trudności nie polega na tym że xbox mnie oszukuje tylko po prostu strażników jest wszędzie znacznie więcej, lepiej strzelaja, zadaja wieksze obrazenia i nie ma podpowiedzi. Facet ktory napisal ze AI oszukuje jest idiota. Jedyna irytujaca rzecz jaka zauwazylem jest misja w china town. Strzelam do celu ze sniperki z tlumikiem. I 00000,1 sek po strzale wszyscy oczywiscie juz wiedza kto i skad strzelal... no troche to zmaszczone.

Poza tym gra jest bardzo dobra i po 2h gry moge dac 8/10

ocenił(a) grę na 8
Abraxus

Ja od początku gram na PC na poziomie trudnym,póki co doszedłem do misji w sierocińcu(misja nr5) i muszę się zgodzić z przedmówcą, gra jest trudna. Na razie największy minus jaki psuje zabawę to system checkpointów który nie działa tak jak powinien np. po oczyszczeniu sobie terenu i aktywacji checkpointa gramy sobie dalej, a gdy zginiemy i wczytamy zapisaną wcześniej grę to wszyscy wrogowie ożywają ;/

ocenił(a) grę na 8
Belweder

Tak zwany suprise respawn;)

ocenił(a) grę na 8
BelzeBoobies

zaskoczyły mnie jeszcze 2 easter eggi z "Kane & Lynch" :D

ocenił(a) grę na 4
Abraxus

moze wyjdzie patch ktory naprawi, ja jeszcze gry nie mam ale nie dlugo bede miec
i co tu niby ma dziewczyna do powiedzenia ze nie pozwala ci kupic gry, przecieZ kupujesz dla siebie nie dla niej? chyba ze to jej forsa szastasz to wtedy ok ;]

ocenił(a) grę na 9
Abraxus

W misji w Chinatown ta snajperka nie ma tłumika chyba.
Ja też próbowałem przejść tę misję w taki sposób ale jednak później wybrałem dużo bardziej finezyjne wysadzenie samochodu celu w powietrze.

ocenił(a) grę na 9
Abraxus

Zrobiłem to samo, tyle, że na PC przyjemność ta kosztowała mnie "tylko" 119 zł. Ale warto było wydać każdą złotówkę. Oczywiście wersja dla kobiety jest taka, że gra pożyczona:-)
P.S. A Król Chinatown zginął u mnie od zatrutych prochów...

ocenił(a) grę na 4
Ishimura

a to niby czemu musisz klamac ze pozyczona a nie kupione, przeciez jest to swietna gra

Ishimura

O! Widzę że lubisz "wypadki" :-). Przeszłaś tryb "wypadkowy" w "Blood Money"?

Abraxus

A ja kasy akurat nie mam :(

Abraxus

dla większości kobiet, xbox to flikantermium w którym siedzi szatan. A gdy się prowadzi wspólnie "gospodarstwo domowe" to ciężko dziewczynie powiedzieć, że właśnie kupiłeś grę za 200zl bo dla niej to jak składanie ofiary i oddawanie czci diabłu.
Udało mi się zrobić parę misji na silent assassin ale nie wszystkie. Niektóre mnie tak poirytowały, że przeszedłem na jana z wołomina. Trzeba będzie do nich wrócić. Gra jest naprawdę świetna:) nawet się nie spodziewałem, że będzie lepsza od blood money. Brakuje tylko trybu w który można sobie wybrać dowolną broń przed każdą misją - tak jak w blood money lubiłem brać m249 i wpaść w tłum na paradzie.

Nie będę robił spoilerów więc powiem, że jestem dopiero w piątej misji