PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617923}

Hitman: Rozgrzeszenie

Hitman: Absolution
2012
7,8 6,8 tys. ocen
7,8 10 1 6834
Hitman: Rozgrzeszenie
powrót do forum gry Hitman: Rozgrzeszenie

Niebawem

ocenił(a) grę na 9

Już we wtorek zlikwidujemy pierwsze cele <3
Nie mogę się doczekać

ocenił(a) grę na 4
waldeck

jeszcze jeden dzien tylko jeden pie**olony dzien i przejmuje kontrole nad najznakomitszym zabojca wszechczasow :] ;]

ocenił(a) grę na 9
Oswaldd

Pierwsze recki już są i jest dobrze ( tylko jeden łoś wystawił 5/10 bo jak pisał - gra jest trudna i wymagająca, a tak to są 8,9 i 7)

waldeck

Nie jest trudna i wymagająca, tylko irytująca, bo ma zabugowane AI. Przeciwnicy widzą nas z każdego miejsca mapy, nieważne czy jesteśmy w przebraniu czy nie. Sztuczna inteligencja jest po prostu wszechwiedząca i oszukuje gracza. Mam nadzieję, że to przesadzona recenzja/albo naprawią to jakimś patchem.

ocenił(a) grę na 9
A.MacGyver

Na pewno przesadzona, gościowi pewnie nie szło bo jest cienki w te klocki i dlatego wypisywał takie coś.
Jutro wszystko się okaże...

ocenił(a) grę na 4
waldeck

najwiecej jest 9 i 8semek ;) czyli oceny zayebiste

ale tak prawde mowiac to od pewnego czasu mam gdzies recenzje, juz pare razy nacialem sie na tym ze za namowa recenzji gralem w tytuly ktore mnie smiertelnie znudzily ( no bo przeciez recenzje zayebiste to trzeba zagrac ) a gralem w gry ktore uwielbiam a mialy slabe oceny, takze po tych doswiadczeniach juz nie biore recenzji na powaznie

ocenił(a) grę na 4
waldeck

i jeszcze jedno blood money mial rozne oceny, zdarzaly sie nawet 5 a gra byla wyku rwista takze yebac recenzje ;P

ocenił(a) grę na 9
waldeck

Jutro wyjdzie, ciekawe jak Małaszyński wypadnie jako 47. Na razie git, https://www.youtube.com/watch?v=apdlckn-q1c ale szkoda że Kyda nie ma.

ocenił(a) grę na 9
2008einstein2009

Recenzja z gry online - soundtrack na plusie a Małaszyński niestety wypada kiepsko. Tyle dobrze że na steamie bedzie można zmienić wersję językową

waldeck

a możecie mi powiedzieć cos o wersji Hitman Rozgrzeszenie Edycja Zawodowca pełnej Eng. czy zawiera Polskie Napisy ?! Pozd.