jeszcze jeden dzien tylko jeden pie**olony dzien i przejmuje kontrole nad najznakomitszym zabojca wszechczasow :] ;]
Pierwsze recki już są i jest dobrze ( tylko jeden łoś wystawił 5/10 bo jak pisał - gra jest trudna i wymagająca, a tak to są 8,9 i 7)
Nie jest trudna i wymagająca, tylko irytująca, bo ma zabugowane AI. Przeciwnicy widzą nas z każdego miejsca mapy, nieważne czy jesteśmy w przebraniu czy nie. Sztuczna inteligencja jest po prostu wszechwiedząca i oszukuje gracza. Mam nadzieję, że to przesadzona recenzja/albo naprawią to jakimś patchem.
Na pewno przesadzona, gościowi pewnie nie szło bo jest cienki w te klocki i dlatego wypisywał takie coś.
Jutro wszystko się okaże...
najwiecej jest 9 i 8semek ;) czyli oceny zayebiste
ale tak prawde mowiac to od pewnego czasu mam gdzies recenzje, juz pare razy nacialem sie na tym ze za namowa recenzji gralem w tytuly ktore mnie smiertelnie znudzily ( no bo przeciez recenzje zayebiste to trzeba zagrac ) a gralem w gry ktore uwielbiam a mialy slabe oceny, takze po tych doswiadczeniach juz nie biore recenzji na powaznie
i jeszcze jedno blood money mial rozne oceny, zdarzaly sie nawet 5 a gra byla wyku rwista takze yebac recenzje ;P
Jutro wyjdzie, ciekawe jak Małaszyński wypadnie jako 47. Na razie git, https://www.youtube.com/watch?v=apdlckn-q1c ale szkoda że Kyda nie ma.
Recenzja z gry online - soundtrack na plusie a Małaszyński niestety wypada kiepsko. Tyle dobrze że na steamie bedzie można zmienić wersję językową