Jak dla mnie Małaszyński sprawdził się dobrze, zwłaszcza, że nie widział gry jak nagrywał. Inne postacie też soildnie.
Wiesz może gdzie znajdują się savy bo brat chce zagrac , a jak zacznie od poczatku usuna sie moje. Musze sobie skopiowac je w moich dokumentach nie ma. Z góry dzieki za pomoc
EasterN – oj prawda prawda ;D
W większości postaci kiepski ;( zdarzają się lepsi, ale to na ogół postacie poboczne.
Same głosy nie są takie złe, ale przez to że nagrywali "na ślepo" nie widząc danej sceny, brak synchronu z ruchem ust, i co gorsza postacie mające coś w budzi (np. papierosa), lub duszone mówią normalnie co strasznie irytuje. Załączył bym Angielską wersję ale wole się skupiać na tym co dzieje się na ekranie niż na napisach :D, szczególnie że rozmowy policjantów, przestępców czy cywilów (np. na dworcu) są niezłe i dają wskazówki, co może umknąć w wersji ang.
O dziwo podobnych problemów jak pisałem wcześniej nie ma w wersji niemieckiej (zobaczcie gameplaye), jest zrobiona całkiem dobrze, czyżby Niemcy byli bardziej uprzywilejowani, i dostali oryginał by móc na nim bazować ?? i nie musieli nagrywać w ciemno ??
Myślę że gdyby i Polacy widzieli do czego podkładają głosy, wyszło by wiele lepiej.
PS. Głos Małaszyńskiego jakoś średnio mi podpasował, ale są też inne postacie które mają całkiem odmienny ton głosu niż w oryginale.
Zobaczymy, może w Tomb Raider, będzie lepiej, oby….