PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617923}

Hitman: Rozgrzeszenie

Hitman: Absolution
2012
7,8 6,8 tys. ocen
7,8 10 1 6829

Hitman: Rozgrzeszenie
powrót do forum gry Hitman: Rozgrzeszenie

to się potne

Tnij! Tnij! Do krwi! Jezszcze raz! I kolejny!

lolobarolo

no nie gadaj........

lolobarolo

Ale prymityw, ale to już od początku było wiadome. Niesamowite chamstwo.

chyba będziesz musiał się ciąć bo trzeba będzie aktywować grę w steam'ie. nie wiem jaki ludzie mają problem z tą platformą. ja nie miałem z nią jeszcze żadnych problemów.

Belweder

będzie ciężko zagrać na piracie:D chodź są cracki co likwidują ten syf

W Łysego na piracie??
Jak możesz...

złodziej

Piotrek4

nie ja jeden

złodziej

Pobierzesz pirata z crackiem ;)

2008einstein2009

juz jutro premiera ;)

Na TPG już jest, 12GB ;-))

Na steamie za 49,99 euro chyba ich poje....b...a..... ło

Jest na Steam.
Jest świetna. Nie idealna ale świetna. Niemniej dopiero 4.5 godziny za mną więc moje zdanie może się jeszcze zmienić ale pokrótce :
kombinowanie sprawia ogromną frajdę, o dziwo bieganie z pistoletem i strzelanie do wszystkich nie jest tak przyjemne jak było to w częściach poprzednich. Misje są rozbudowane, jestem w szóstej i mam 4 i pół godziny za sobą ( dodam że misję w Chinatown przechodziłem z automatu wiedząc gdzie się skierować). Oprawa graficzna jest świetna nawet na średnich detalach, aż boję się jak ta gra będzie wyglądać na full. Hitman jest zdecydowanie postacią pierwszoplanową, nareszcie jest prawdziwym bohaterem tej gry a nie kołkiem który zabija gości właściwie bezcelowo ( bo w częściach 1-3 fabuły zbytnio nie było). Głosowo - Bateson pierwsza klasa, Małaszyński katastrofa.
Wystawiłem 9/10, może się to jeszcze zmienić ale nie sądzę. Póki co Blood Money zostaje najlepszą częścią.

waldeck

to było wiadome że tak będzie z małaszyńskim

Żarty robicie? jest fantastycznie.

kgrazyna

Chciałam powiedzieć Nie jest źle podoba mnie się .Pozdrawiam:)

kgrazyna

Małaszyński byłby okej gdyby nie to że jego próby podrabiania Batesona są całkowicie pozbawione klimatu

waldeck

Czuje klimat bo porostu mam pozytywne nastawienie Pozdrawiam:).

kgrazyna

Ja też takie miałem, CHCIAŁEM żeby Małaszyński wypadł dobrze. Niestety nie miałem na to żadnego wpływu. Hitman to po prostu Bateson a nie Małaszyński. Mógłby się zająć szlifowaniem swoich aktorskich umiejętności ten nasz Pawełek...

waldeck

Aktorem jest świetnym i Darling udany Niewiarygodne ze takich ma przeciwników Potwierdza się że niejednemu belką w oku .Pozdrawiam:)

kgrazyna

poprawka dubbing.miało być:)

kgrazyna

Żałosny z niego Hitman

waldeck

Żal mi ciebie:(

kgrazyna

A mi ciebie, skoro sądzisz, że jego próby udawania kogoś bezwzględnego były udane. Chwalebne że próbował, ale po prostu nie pasuje do roli Łysego i tyle. Nikt nie pasuje, tylko Bateson.

waldeck

Słuchaj wersji oryginalnej masz z tym problem? Mnie odpowiada dubbing .Uszanuj to

kgrazyna

Ty mnie nie szanujesz, mnie i mojego zdania. Uważam że jako Hitman jest nędzny a ty piszesz że ci mnie żal. Wyskakujesz z tekstem który był popularny 3 lata temu i to wśród gimnazjalistów. Myślisz że ktoś uzna cie za osobę myślącą?

waldeck

Mówisz jak dziecko któremu zabawka się znudziła i rzucił ja w kąt i narzeka.

kgrazyna

Mówisz jak pospolity troll ( nie tylko filmwebowy)

waldeck

A co możesz napisać najlepsza obrona to atak prawda/?

kgrazyna

A co możesz napisać, najlepsza obrona to udawanie że źle się interpretuje słowa rzekomego oponenta.

waldeck

Nigdy nikogo nie nazywaj troll, bo nie wiesz kto jest twoim adwersarzem

kgrazyna

Nigdy nie pisz drugiemu że nie szanuje twojej opinii, bo nie wiesz czy ją szanuje czy nie.

waldeck

Szanujesz to bardzo mi miło:)