PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617923}

Hitman: Rozgrzeszenie

Hitman: Absolution
2012
7,8 6,8 tys. ocen
7,8 10 1 6830
Hitman: Rozgrzeszenie
powrót do forum gry Hitman: Rozgrzeszenie

i stwierdzam że Małaszyński spoko wypadł,osobiście jeszcze nie kupiłem ale tak mi odbiło na
punkcie tej gry że codziennie jak wychodzę rano do szkoły,starsza daje mi dychę na
jedzenie,kurna głoduję w szkole z powodu uzbierania na grę,głupie nie?Ale dla agenta 47 warto.

ocenił(a) grę na 4
kamilw6

dla agenta warto glodowac ;P zycze Ci zebys jak najszybciej uzbieral kase

ocenił(a) grę na 8
Oswaldd

Nie trzeba ale dzięki :)

użytkownik usunięty
kamilw6

Również obejrzałem na YT w polskiej wersji i jest to jeden z najgorszych polskich głosów jaki słyszałem, dubbing tragiczny !

ocenił(a) grę na 4

daj linka do filmiku z Malaszynskim bo nie moge znalezc

użytkownik usunięty
Oswaldd

http://www.youtube.com/watch?v=quzgo4718TM

ocenił(a) grę na 10

a nie wieidziałem, że tu Cię znajdę :D. Dubbing tragiczny, okropny, jak hitman to tylko Bateson, od wczoraj mam grę i jestem zachwycony!:)

użytkownik usunięty
Gonciar

dubbing ohyda

ocenił(a) grę na 7
kamilw6

Moim zdaniem żaden polski aktor nie da rady wcielić się w Agenta 47. Małaszyński zepsuł mi klimat gry. Irytuje mnie także decyzja cenegi po prostu SKAZAŁA użytkowników XBOX-a na ten ohydny dubbing. Nie powiem niektóre głosy sprawiają się dobrze np. strażników i ich rozmowy. Ja szczerze mówiąc wolałbym zobaczyć starego dobrego Batesona. On nadał tej grze klimat. Jak już miałbym wybierać kto miałby zarządzać polskim dubbingiem wybrałbym CD PROJECT spisał się nieźle chociażby z Wiedźminem albo ze starym już Gothicu.