PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660893}
5,6 292  oceny
5,6 10 1 292
Infestation: Survivor Stories
powrót do forum gry Infestation: Survivor Stories

trzeba czekać 20min żeby ponownie zagrać. Mapa jest mała po 5min trafia się na ludzi i mało kto chce się zaprzyjaźnić więc trup pada gęsto. Czas leci zbyt szybko, przedmioty respią się chwile po tym jak tylko odejdzie sie od miejsca gdzie ostatnio były. Mało ciekawe lokacje, kiepska grafika. Zombie padają po 30 strzale z siekiery,
Śmierć to zakończenie cierpień które przysparza nam granie w tą grę.

ocenił(a) grę na 8
TheDonKilluminati

to nie graj... ;)

20 minut to i tak dobrze bo było 1h, ale nie powiedziałeś, że mamy 5 postaci:)

Gram w to od wczesnej bety, jeszcze jak sie nazywała warZ. Wiele się zmieniło wiele zrobili jak na takie srodki z jakimi zaczeli :)

Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 2
studiofilmowercp

Nie gram. gram w DayZ :)
Pozdro

ocenił(a) grę na 8
TheDonKilluminati

no właśnie :)

ja od razu nie byłem fanem tej gry :)

DayZ dodatek do Army II czy oficjalny wypust ?

ocenił(a) grę na 2
studiofilmowercp

W Alphe cisnę, w moda skończyłem grać jakiś rok temu.

ocenił(a) grę na 8
TheDonKilluminati

warto zakupić za 24 Euro ?

Albo lepiej co Ci się podoba w DayZ ?

ocenił(a) grę na 2
studiofilmowercp

Dla fana DayZ to nie żaden pieniądz. Za 200zł bym nawet kupił.
Ja czekałem na DayZ z niecierpliwością bo po uruchomieniu moda od razu się zakochałem w tej grze.
W DayZ podoba mi się realizm i klimat.
Na początku widzisz piękną grafikę i ogromny teren. Później znajdujesz przedmioty i napotykasz zombie. Walka jest trudna dlatego pierwszy kontakt zazwyczaj kończy się źle później już wiesz w jaki sposób się poruszają i jak ich podejść żeby samemu nie zostać rannym.
Ale największym przeżyciem jest spotkanie innego gracza. Trzeba wziąć pod uwagę to że przedmiotów szuka się bardzo długo i nikt nie chce ich stracić a tym bardziej oddać jakiemuś bandziorowi. Więc spotykając innego gracza zawsze jest ta niepewność co on zrobi jak na ciebie zareaguje. Były momenty że nie potrafiłem palców na klawiszach normalnie rozstawić (tak mi się ręce z nerwów trzęsły).
Są różne ciekawe akcje które kosztują sporo nerwów.
Ostatnio dwóch kolesi z siekierami stało na wieży kontroli lotów a na dole przy drabinie i drzwiach stało dwóch uzbrojonych w karabiny i czaili się na tych na górze. Ja rzuciłem się na ziemie doczołgałem bliżej i z pistoletu zastrzeliłem jednego a drugiego zraniłem. Ten w panice wleciał do budynku postrzelił jednego kolesia z siekierą ale sam oberwał od niego i padł. Wbiegłem krzycząc "friendly" i rzuciłem mu bandaż.
Kiedyś spotkało mnie dwóch uzbrojonych kolesi i pytało się czy jestem głodny i czy czegoś potrzebuje.
To jest właśnie DayZ nigdy nie wiesz co ma w głowie koleś którego spotykasz. Oczywiście często jestem atakowany nawet przez kolesi którzy jak sami twierdzą są"friendly" tylko czekają na odpowiedni moment żeby wbić ci siekierę w plecy.

ocenił(a) grę na 8
TheDonKilluminati

Dzięki za taką odpowiedź widać, że lubisz tą grę :)

W WarZ znaczy Infestation tylko spotykam "życzliwych" graczy.

A jak nie chcą Cie zabić to są tylko bezbronni.

Ja też nikomu nie odpuszczam, ale znam to uczucie jak palce trzęsą się z nerwów po klawiaturze, a w plecaku jakiś unikat na którego się czekało tygodniami:)

ocenił(a) grę na 2
studiofilmowercp

Mnie pierwsza napotkana osoba w WarZ nazywała suką.
Grasz trochę więc jesteś w stanie mi odpowiedzieć na jedno pytanie. Dlaczego gracz po 6 kulkach w głowę nie pada ?
W WarZ wyraźnie widać jest trafienie przeciwnika po celowniku. Koleś wychylał się w oknie i za każdym razem dostawał ode mnie w głowę nie dość że przeżył to jeszcze mnie dopadł. Po tej akcji już nigdy nie uruchomiłem tej gry.
Grałeś w DayZ ?

ocenił(a) grę na 8
TheDonKilluminati

tylko w Moda trochę.

To musiał być jakiś bug bo to dziwne, że w głowę i nie padł, nigdy nie miałem takich akcji :/

Celownik 3 osoby był przez jakiś czas skopany, ale z 1szej osoby jak jest głowa to musi być i trup... ;)

ocenił(a) grę na 2
studiofilmowercp

Celowałem z pierwszej osoby.
W DayZ zmieniła się grafika na lepsze i animacja zombie nie skaczą już jak głupie, nie biegną zygzakiem i nie biegną za tobą przez pół mapy. Jedyna wada przechodzą przez ściany, to jest tragedia. Bardzo fajne jest ubieranie swojej postaci niby pierdoła ale naprawdę klimacik daje. Nie ma bugów (bynajmniej ja nie miałem) żeby zabiła mnie brama albo stojąc na skale gdzieś się zaklinować i złamać nogę. Prawie do każdego budynku da się wejść. Na dzień dzisiejszy nie ma pojazdów ale pewnie będą.

ocenił(a) grę na 8
TheDonKilluminati

Zakupiłem dzisiaj DayZ przez Ciebie :)
Jak mi sie nie spodoba bedzie na Twoja wina.

ocenił(a) grę na 2
studiofilmowercp

A to od razu ci mówię że te lagi są od 2 stycznia, także się nie przejmuj bo każdy tak ma :)

ocenił(a) grę na 8
TheDonKilluminati

kiedy gramy razem ? :) http://steamcommunity.com/id/spec1989 zapraszam do znajomych :)

ocenił(a) grę na 2
studiofilmowercp

Każdy gra w to co lubi, ale Infestation to oficialnie jedna z najgorszych gier mmo ever. ;C
http://www.metacritic.com/game/pc/infestation-survivor-stories

ocenił(a) grę na 8
DeGreZet

no masakra średnia 1.7 No ja się czuje oszukany po kupnie...

Miał być survival a stał się zwykły fps

ocenił(a) grę na 7
TheDonKilluminati

Gra może się nie podobać owszem, ale podałeś słabe argumenty.

1. Respisz się co 20min ALE MASZ 5 POSTACI WIĘC W CZYM PROBLEM??

2. Mapa jest duża a jak wchodzisz na serwery OFFICIAL gdzie jest po 200 typa to ja się nie dziwie, zawsze możesz na private chodzić jak nie dajesz rady żeby nauczyć się grać.

3. Jak nie masz przyjaciół i znajomych do grania to twój problem :) Ja akurat miło spędzałem czas z kolegami i zabawa była przednia.

4. Grafika jest zoptymalizowana tak żeby każdy mógł zagrać.

5. Według mnie lokacje są ciekawe i wzorowane na prawdziwych miastach takich jak: New York czy Los Angeles.

6. Ja z siekiery zabijam na 3 hity ale ty może na 30 :D

Pozdrawiam to tyle ;) sorki, że tak późno po temacie ale zdziwiły mnie twoje słabe argumenty, gra nie jest idealna, jest ciągle aktualizowana, są też cziterzy niestety ale serwis robi co może. Jak ma się z kim grać naprawdę zabawa jest znakomita oraz bardzo miły klimacik, polecam.

Ktoś chcę pograć??