PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611382}
5,6 537  ocen
5,6 10 1 537
Juiced: Szybcy i gniewni
powrót do forum gry Juiced: Szybcy i gniewni
ocenił(a) grę na 10
movies_2

jaka

ocenił(a) grę na 7
19junior46

single też fajny tylko troszkę nudny

ocenił(a) grę na 3
Niszczyciel2000

singiel porąbany. Trudny, nie można sobie zasejwować. Irytuje straszliwie.

ocenił(a) grę na 7
Piotrek4

jak nie można sejwować ?
co ty pleciesz ?
ja jakoś mogłem co do tego że trudny ...: Myślałem że ldzie lubią trudne gry bo jak łatwe to zazwyczaj nudne ;p

ocenił(a) grę na 3
Niszczyciel2000

Źle napisałem, nie masz opcji load game w dowolnym fragmencie. Nie możesz wracać do wyścigu, nie możesz go powtórzyć, a jeśli wejdziesz w jakiś event to już musisz w nim uczestniczyć. Nie masz też opcji "restart race".

Żeby nie było, nie mam nic do takich opcji. Ja nawet bardzo lubię jak gry sa podzielone na stage i nie można sejwować ani wczytywać, albo nie da się wrócić do poprzedniego wydarzenia. Ale z tym w parze musi iść dobrze wywazony poziom trudności, który nie irytuje. Może być nawet trudny, ale gra musi wtedy dawać szansę na rehabilitację. A w "Juiced" jest tak, że wchodzisz do wyścigu, zakładasz się, popełniasz jeden błąd i koniec. Tracisz calą kase, a karierę musisz zaczynac praktycznie od początku. Możesz oczywiście się nie zakładac i nie podejmować ryzyka, ale żeby robic postępy predzej czy później musisz zacząć grac o większe stawki.

Być może błąd został popełniony, że kariera zalezna jest od kasy. Jakby to były zrobione jak jakies mistrzostwa, lub nie było by mamony to ok. A tak to kończy Ci się kasa i praktycznie koniec. Co prawda otrzymujesz jakieś 30 000 tysięcy, ale to praktycznie sprowadza Cię do tego, że zaczynasz wszystko od początku.

Nie lubię gier, w której program skupia się bardziej na karach niz nagrodach, a tak jest własnie w "Juiced". Tu pod wpływem porazki w jakimś wyścigu cofasz się. A to bardzo źle dla gry. Poza tym, denerwujące jest też sterowanie. Samochody na przedni napęd i 4* prowadzi się fajnie i ciekawie, ale jak weźmiesz 350Z lub inny na tylni to już jeździć się nie da. Bez sensu.

Kolejne błędy to lepsza jazda kierowców z którymi się założyłeś oraz to, że kierowcy z Twojej ekipy nie potrafią wygrać wyscigu, nawet mając lepszy samochód. Gra podczas wyścigu tez potrafi "oszukać" (nadrabianie duzych strat, dziwne przyspieszenia przeciwników, lepsza jazda kierowców, z którymi się założyłes)

Pod względem rozwiązań w karierze i konstrukcyjnie to jest syf. Technicznie jest dobrze.

ocenił(a) grę na 7
Piotrek4

" Żeby nie było, nie mam nic do takich opcji. Ja nawet bardzo lubię jak gry sa podzielone na stage i nie można sejwować ani wczytywać, albo nie da się wrócić do poprzedniego wydarzenia. Ale z tym w parze musi iść dobrze wywazony poziom trudności, który nie irytuje. Może być nawet trudny, ale gra musi wtedy dawać szansę na rehabilitację. A w "Juiced" jest tak, że wchodzisz do wyścigu, zakładasz się, popełniasz jeden błąd i koniec. Tracisz calą kase, a karierę musisz zaczynac praktycznie od początku. Możesz oczywiście się nie zakładac i nie podejmować ryzyka, ale żeby robic postępy predzej czy później musisz zacząć grac o większe stawki. "

Ja zawsze przed wyścigiem wyjmowałem memorkę po wyścigu (wygranym) save po przegranym reset konsoli ;p
i jakoś grałem ;p

Nie lubię gier, w której program skupia się bardziej na karach niz nagrodach, a tak jest własnie w "Juiced". Tu pod wpływem porazki w jakimś wyścigu cofasz się. A to bardzo źle dla gry. Poza tym, denerwujące jest też sterowanie. Samochody na przedni napęd i 4* prowadzi się fajnie i ciekawie, ale jak weźmiesz 350Z lub inny na tylni to już jeździć się nie da. Bez sensu.

to prawda ...
taki już urok tej gry ;p

1.Kolejne błędy to lepsza jazda kierowców z którymi się założyłeś
2.oraz to, że kierowcy z Twojej ekipy nie potrafią wygrać wyscigu, nawet mając lepszy samochód. Gra podczas wyścigu tez potrafi "oszukać" (nadrabianie duzych strat, dziwne przyspieszenia przeciwników, lepsza jazda kierowców, z którymi się założyłes)

1.Upierdliwe to jest
2.to zależy od napędu czyli tego co napisałeś wcześniej ;p

ocenił(a) grę na 3
Niszczyciel2000

No, czyli chyba ze mną sie trochę zgadzasz. ;)

Tylko, że ja grałem w wersje na PC, Ty widzę, że na konsoli. Może tam jakieś różnice były i inaczej postrzegamy też tą grę.

Szczerze, wolę wrócic do NFSa, albo jakichś symulatorów.

ocenił(a) grę na 7
Piotrek4

"Szczerze, wolę wrócic do NFSa, albo jakichś symulatorów."
tu jest racja może juiced nie jest zły ale upierdliwy i szybko się nudzi ;p

No, czyli chyba ze mną sie trochę zgadzasz. ;)

ja zazwyczaj moim ulubionym grą daję od 8 wzwyż ;p

movies_2

moim zdaniem ta gra jest zajebista. muzyka ujdzie.

movies_2

W sumie jeszcze dobrze wspominam tuning i zarabianie hajsow.