PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614462}
7,1 609  ocen
7,1 10 1 609
Killing Floor
powrót do forum gry Killing Floor
użytkownik usunięty
furror81

powiem krótko,ta gra dała troche radości(jakieś 80h) ale po pewnym czasie zauważyłem że wiele rzeczy zaczyna mnie w niej irytować:z początku grafika wydawała się nawet niezła ale po pewnym czasie zauważyłem że jest przekombinowana (miałem wrażenie że gram w symulator ćpuna^^),później zwalone głosy postaci brzmią po prostu tragicznie,za łatwy w pokonaniu boss,zero klimatu,ocenzurowana itp.zresztą mod pod tym samym tytułem (na którego podstawie powstała wersja Steam KF) dużo lepszy i bardziej grywalny ,gram w moda jakieś 300h i nie mam wciąż dość^^,choć praca ostatnio na to nie pozwala"/.

ocenił(a) grę na 8

Odpowiadając na 1 pytanie, ta gra to tylko i wyłącznie multi, singiel zrobili dla graczy którzy ,np.: chwilowo nie mają neta czy tylko i wyłącznie do rozrywki. Co prawda grafika może nie "urywa dupy" ale jest klimatyczna i oto w tym wszystkim chodzi ! dla mnie gra super. Dałem 8/10

użytkownik usunięty
Kardas970

a dla mnie właśnie nie jest klimatyczna,gra jest chaotyczna nikt z nikim nie współpracuje każdy lata po całej mapie i ma w dupie innych w wyniku czego często ginąłem ja czy inni gracze w modzie z kolei jest odwrotnie jest cholernie klimatyczna aspekty graficzne w odpowiednich proporcjach że gra jest mroczna,ponura i przytłaczająca i świetnie dobrana muzyka pasująca do akcji i najważniejsze każdy się osłania leczy kiedy tylko ktoś mocniej dostaje w dupe,powiem w modzie grałem na poziomie bodajże masakrycznym czy tam innym i przez prawie wszystkie fale utrzymywałem się przy życiu w wersji steam na łatwym ginąłem bez przerwy,a jeszcze jedno w modzie bronie są dużo słabsze i jakoś tam sobie radziłem.

ocenił(a) grę na 8

Nie mam pojęcia na jakim poziomie trudności Ty grałeśale od wysokiego ( hard ) i wyżej musisz współpracować ( i ludzie to robią ) bo inaczej padniesz w chwile. Grałem również w moda i z tego co zauważyłem grafika w ogole się nie różni, więc dla mnie ten argument jest nieuzasadniony.

użytkownik usunięty
Kardas970

to nie wiem z kolei na jakich ty ustawieniach grałeś?ja miałem wszystko na najwyższych ustawieniach i różnica w grafice jest kolosalna,jak ty nie widzisz różnicy to ja już nie wiem:
http://www.youtube.com/watch?v=iP9-3yPBWbk Standalone
http://www.youtube.com/watch?v=CTk3a9Aj6To Mod

ocenił(a) grę na 8

W pewnym sensie zwracam honor, ale z tym że grafika jest kolosalna to bardzo naciągane ( musialem grac w innego moda :D ).
Z tego co widzalem na tych filmach to nie ma nic lepszego niż w zwykłym killing florze, tylko i wyłącznie zmiana interfejsu i lekka poprawa oprawy graficznej i dodanie niektórych elementów zombie.

użytkownik usunięty
Kardas970

mod ma pare wersji 1.0,2.0,2.5+patch 2.51 i aktualna 2.52 co do sformułowania kolosalna to chodziło mi głównie o nadmiar HDR'ów,rozmyć i innych bloomów przez co standalone wygląda po prostu jak sen jakiegoś ćpuna przez co w grze brak klimatu jakim cechuje się nadal mod,a do zed'ów(bo tak się nazywają) mam największy żal bo nie dość że zwali ich wygląd to jeszcze dźwięki jakie wydają to jakiś żart(np skrzep w standalone brzmi jak świnia a w modzie to można powiedzieć że coś do nas mówi z reszta jak reszta menażerii) dla mnie ta gra to zmarnowany potencjał i tyle.

ocenił(a) grę na 8

"dla mnie ta gra to zmarnowany potencjał i tyle. " Może i jest trochę racji w tym co mówisz, ale również jest sprawą to czy komuś ta gra trafi w gusta. Podając przykład l4d jest bardzo podobną grą ale kładącą większy nacisk na co-op i kampanię, choć dla mnie obie gry są dobrymi produkcjami, ale coś w nich mi brakuje. Wydaje mi się że ten temat dalej już nie ma sensu ciągnąc. Dzięki za miłą dyskusje.

użytkownik usunięty
Kardas970

powiem to jeszcze raz dla mnie jest lepszy mod z tym samym tytułem,co do jednego masz racje nie każdy w końcu musi lubić wszystko co podsunie mu się pod nos i mówi się "ilu ludzi tyle opinii" ,mi też się miło gawędziło na razie i pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 8

Znowu chodzi tylko o grafikę. Grafika dla mnie jest dobra, nawet bardzo dobra. Lubię te kolory.

użytkownik usunięty
UnitGaming

lol mi nie chodzi o to że grafika jest "taka czy owaka" a o to że nie pasuje do horroru jest za jasno,HDR wali po gałach że aż bolą, brak brutalności, brudu, mroku a przeciwnicy i postacie po prostu nie pasują, dlatego grafika jest dla mnie do dupy że po prostu nie pasuje do gry i tyle.

ocenił(a) grę na 8

A tam. Ja nie narzekam.