PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632359}
7,0 41  ocen
7,0 10 1 41
Kingdom Under Fire: A War of Heroes
powrót do forum gry Kingdom Under Fire: A War of Heroes

Bardzo dobra gra!

użytkownik usunięty

Świetne połączenie trybu RTS z RPG. Ciekawa fabuła, wyraziste postacie, genialny soundtrack. Polecam!

Zgadzam się, że gra jest ciekawa poprzez to połączenie RTS + RPG. Ma swój klimat. Przeszedłeś może obie kampanie ?

użytkownik usunięty
Falkor_2

Tak, obie; Przymierza i Mrocznego Legionu.

To mam pytanko, jeśli pamiętasz oczywiście. Czy poszła ci 13 (chyba ostatnia) misja przymierza. Mi po przejściu jaskini smoka zapisuje sie 13 misja ale pozwala wczytać pierwszą z legionu. Też tak miałeś ?

użytkownik usunięty
Falkor_2

Już wyjaśniam. 13 rozdział jest wspólny (dla Przymierza i Mrocznego Legionu). Teraz musisz przejść 12 rozdziałów, grając Mrocznym Legionem - wtedy będziesz mógł przejść ostatni - 13 rozdział.

Ooo świetnie..dzięki..myślałem że mam jakąś skopaną wersję. A tak z ciekawości jeszcze powiedz czy grałeś na kodach ?
Bo ja niestety musiałem w końcu użyć chyba w dwóch misjach przymierza..poziom trudności jest lekko mówiąc przesadzony miejscami ;-)

użytkownik usunięty
Falkor_2

Kodami bawiłem się, ale jak przechodziłem grę po raz 4 czy 5. Gdy grałem pierwszy raz, miałem sporo trudności w rozdziale 7 (bodajże "Przełom") i chyba 10 (nie pamiętam nazwy) i myślałem czy by nie sięgnąć po kody. Ostatecznie się powstrzymałem. Było ciężko, ale udało mi się przejść. Poziom trudności rzeczywiście jest trudny, nawet jeśli się gra na średnim.

Ja stwierdziłem że szkoda mi czasu i nie będę kolejnej godziny tracił. Najgorszy ten brak sejwowania, to przez to jest tak trudno.

użytkownik usunięty
Falkor_2

Istnieje pewien patch, który pozwala zapisywać stan gry w dowolnej chwili :) Nie pamiętam już skąd można go ściągnąć, ale mój kumpel będzie wiedział.

A kojarzycie może Panowie, czy da się w ten tytuł zagrać multiplayer, albo chociaż przez lan ze znajomymi? Bardzo chętnie bym wrócił z bracmi do tego tytułu, ale nie wiem jak to ogarnąć.

ja0lek

Niestety, nie pomogę. Nie grałem w ten sposób.