PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713069}

LEGO Batman 3: Poza Gotham

LEGO Batman 3: Beyond Gotham
2014
7,0 946  ocen
7,0 10 1 946
LEGO Batman 3: Poza Gotham
powrót do forum gry LEGO Batman 3: Poza Gotham

Teraz bardziej jest wiadome, że powstanie gra LEGO Jurassic World ponieważ pojawiło się to:
https://www.youtube.com/watch?v=moXTnr2j-J4

Rafalino_1000

Oczekuję też w 2015 Marvel SH 2 i ... TOY STORY.Albo nie, lepiej poczekajmy na 2017!

LordVader345

W ogóle to czemu mieliby robić LEGO Toy Story Video Game? Natomiast co do LEGO MARVEL Super Heroes 2 to chętnie bym zagrał, ponieważ pierwsza część była super. Ale czy w 2015 już to ja sam nie wiem. Oczywiście nie mam nic przeciwko jeśli będzie starannie zrobiona, a nie na szybko dla kasy.

Rafalino_1000

W 2015 tylko jedna gra LEGO to trochę słabo, w 2014 były 3 gry. T eraz niech będą 2 gry, najlepiej na czerwiec/maj i wrzesień/listopad. Chociaż mogą być 3 gry.

Co do Toy Story to lepiej na 2017,będzie kolejna część i więcej krótkometrażówek.Słabo też nie będzie Toy Story 1,2,3 raczej nie było dla kasy, ale będzie na pewnno 4 część.To będzie coś w stylu Piratów z Karaibów ( piąta część będzie w 2017).

LordVader345

W sumie to w 2014 wydano jeszcze jedną grę, czyli ,,LEGO Ninjago Nindroids". Chociaż był to mały tytuł to i tak się wlicza.

Rafalino_1000

A i jeszcze coś. Wiesz, że można zmienić datę grania w grę? Lego LOTR wyszedł w 2012 a wątpię żebyś grał w niego w 2013.

Rafalino_1000

No i DLC Hobbita

LordVader345

A nie zrobią raczej całej gry z misjami z ,,Bitwy Pięciu Armii"?

Rafalino_1000

A może to lepiej jednak.

Rafalino_1000

Są jeszcze 2 dinozauary w grze:

1. 8 poziom-aby zdobyć czerwony klocek,potrzebny jest Plastick Man, który staranuje budynek tyranozurem.

2.W sali trofeów jest tyranozaur,który ''daje'' monety.

ocenił(a) grę na 7
Rafalino_1000

Ja bym chciał no niewiem... może Lego Transformers, Lego Terminator, Lego Marvel SH 2, Lego Batman 4, Lego Star Wars 4(7 część itd. )lub Lego Star Wars New complete saga, Indiana Jones 3(3 część itd.) itd.

TheRobolPl

Jeszcze Lego Star Wars V Rebelianci-wersja językowa.
W tym roku chcę w wersji Lego Marvel SH 2(listopad), Jurassic World,-wszystkie części(czerwiec-lipiec) i DLC lub rozszerszona
wersja Hobbita(marzec-kwiecień, wrzesień).

Fajne te twoje pomysły poza Terminatorem-musiałoby by być to wersja PG-12 lub z cenzurą :) No wiesz dzieci...

Jeszcze Lego Films, czyli gry na podstawie z filmów lego 2016-2019.

TheRobolPl

Co do DLC lepiej,żeby się dało je kupić w normalnych sklepach-chociaż Wersja New będzie lepsza.

TheRobolPl

No i ten Lego Spin-Off Harry Potter.