Ponad 150 grywalnych postaci!!! Czy gra okaże się godnym rywalem dla Marvel Super Heroes? W listopadzie wszystko się okaże. :)
Bugów? Ja się z żadnym "bugiem" nie spotkałem. Nie ukrywam, że raz mnie wywaliło na pulpit komputera, ale żeby od razu to bugiem nazywać? Może ty będziesz w stanie mnie oświecić i podasz kilka argumentów.
PS Osobiście uważam, że Marvel był zajebistym tytułem i mam nadzieję, że w LEGO Batman 3 będzie się grało równie wyśmienicie.
Mi to gra cały czas bugowała się pod koniec 4 misji w pojedynku z Abominationem cały czas raz mi się udało przejść do 13 misji potem to mi się zapis skasował i to nie pierwszy raz się skasował tylko parę razy.
A to jest właśnie ciekawe, że większość ludzi która zakupiła legalnie grę, napotkała się z kilkoma bugami, między innymi właśnie utratą save-ów, a ci którzy ściągnęli grę nielegalnie, nie napotkali się z ani jednym bugiem.
jak grasz w ostatni poziom podstawowej fabuły to się tak robi, (przynajmniej u mnie) że to co trzeba rozwalić to się nie rozwala albo nie rozwala się do końca
Też czekam z niecierpliwością, co do Marvel SH to moja ulubiona gra Lego ale mam nadzieje że nowy Lego Batek będzie razem z Marvelem na przedzie, a i mam nadzieje że podrasują moce członków Ligi i innych postaci bo w części 2 to mnie głównie bolało, większość postaci miała podobne moce (inaczej niż w lego marvel, tam były do tego inne animacje różnych promieni co dodawało postaciom trochę oryginalności),
ciekawe czy znów zrobią tak że Superman będzie niezniszczalny, jak już to chciałbym żeby Lex Luthor potrafił go zabić (nie żebym miał coś do Supka ale w drugiej części jego największy wróg posiadał olbrzymią giwerę napędzaną kryptonitem która mogła zabić jedynie Batmana)