PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697560}

LEGO Hobbit

LEGO The Hobbit
2014
7,5 1,9 tys. ocen
7,5 10 1 1906
LEGO Hobbit
powrót do forum gry LEGO Hobbit

Zgaduję, że w grze będą skarby. Pytanie ile będzie postaci oraz lokalizacji? Jeśli nie będzie kowala to będzie trzeba zbierać coś innego niż mithrilowe klocki.

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

Może zamiast mithirolowych klocków to będą złote lub kryształowe

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

śródziemie będzie ogromne będzie cała masa zagadek postaci ma być od ch**ja
gra ma być większa niż lego marvel i przygoda
a zbierać będziemy jakieś rubiny czy coś takiego

ocenił(a) grę na 10
callofdutyblackops

Skąd to wiesz?

ocenił(a) grę na 10
OpiMaster

przeczytaj wiadomości do gry.

Ps. Wysyłam ci zaproszenie!

callofdutyblackops

Poza mithrilowymi klockami będzie jeszcze 12 przedmiotów w tym właśnie rubiny, brąz, żelazo, srebro, złoto, liny, udka kurczaka, mapy, szmaragdy, diamenty i jeszcze coś tam. Do tego każda postać będzie miała plecak, w którym znajdować się będzie kilka przedmiotów (innych dla każdej postaci + te uzbierane w poziomach tak jak w LEGO WP). Postacie stojące obok siebie mogą zaś wykonać interakcję ze sobą (np. Nori jest obok Dwalina, po wciśnięciu przycisku akcji Dwalin zostaje podniesiony na barana a wtedy gdy naciśnie się przycisk uderzenia, Nori łapie go za nogi i kręci dookoła). Każda broń ma zdolność specjalną (po wciśnięciu i przytrzymaniu przycisku akcji). I nie wiem co o tym myśleć, ale Gandalf nie robi tej fajnej tarczy co w LEGO WP tylko ten błysk co zrobił w jaskini goblinów.

tymon_i_filmy

Zbierać na poziomach będziemy (w formie minikitów)skrzynki w kosztownościami/skarbami.

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

To ja wiem

callofdutyblackops

oby tylko nie było jak w WP takie PUSTE to Śródziemie - NUUUUUUUUUUUDA

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

Właśnie

ocenił(a) grę na 6
tymon_i_filmy

A ile ich będzie trzeba znaleźć? Pewnie z 10.

ocenił(a) grę na 6
tymon_i_filmy

Przy okazji fajnie, że będą schematy. Oby nie takie same, co w LEGO Władcy Pierścieni.

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

Będą na pewno inne

ocenił(a) grę na 6
callofdutyblackops

Grałeś już w demo, bo pamiętam, że w jednym miejscu znajduje się ta skrzynia jako minikit i wokół niego jest dym. Ciekawe co będzie trzeba zrobić z tym? Była jeszcze ściana po, której zgaduje, że tylko Gollum będzie mógł chodzić po niej.

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

Grałem i właśnie też mnie to zastanawia i jakie skarby będziemy zbierać w swobodnej grze w poziomach

ocenił(a) grę na 6
callofdutyblackops

Przy okazji zastanawiam się, czy w demo jest cały poziom, bo jeśli tak to trochę mało tych miejsc do znajdywania minikitów. Pytanie ile będzie poziomów w jednej części.

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

Wydaje mi się że jednak to nie cały poziom i mi też podsuwa się pytanie ile będzie poziomów w jednej części

ocenił(a) grę na 6
callofdutyblackops

Czy wiadomo ile będzie postaci? Według mnie mniej niż w LEGO LOTR, w końcu będą tylko dwie części. Wspominałem wcześniej o schematach. Jestem ciekawy jakie zrobią. Chciałbym mithrilowe : wiaderko bez dna (wiem, że już było, ale mi się bardzo podobało), korbę, miecz ognia, dowolny łuk oraz mogłaby być gitara ( w LEGO Piratach z Karaibów pamiętam była taka fajna). Natomiast jakie według Ciebie powinny być tym razem schematy?

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

Jeszcze nie wiadomo ile ma być postaci.
Ja bym chciał mieć schematy jakiś mieczy łuków no i mithrilowe wiaderko bez dna przydało by się.

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

Według osiągnięć do gry ,gdy wypełnimy cały pasek monet LEGO ,dostaniemy "Prawdziwy włamywacz"

ocenił(a) grę na 6
OpiMaster

Całkiem fajnie wymyślone.

ocenił(a) grę na 10
OpiMaster

Fajna nazwa