Czy te nowe śródziemie jest większe czy mniejsze od starego śródziemia jak uważacie i czy wam się podobają lokacje?
Wiesz, co powiem Ci, że póki, co nie ma filmów, które pokazują Śródziemie. Pytanie w jakiej lokacji będziemy zawsze się pojawiać po ukończeniu kampanii. W LEGO LOTR było to Minas Tirith.
Jest jeden filmik w którym pokazuje Shire, Rivendell, Miasto na Jeziorze,Erebor i Dale
https://www.youtube.com/watch?v=krma1a9zXKY
W jakiej lokacji tego jeszcze nie wiem jest mało filmików o tym praktycznie żadnego nie ma niektórzy co zaczeli nagrywać dopiero a już z kila osób skończyło główną kampanie mi się wydaje że to będzie Miasto na Jeziorze
Przy okazji fajnie, że na mapie pokazują się nazwy danej rzeczy. Będę wiedział jaka to postać na przykład. Trochę mnie dziwi, że gdy zaznaczysz na mapie gdzie chcesz iść to orzeł cię zabiera na owe miejsce.
Nie za bardzo ale nie widziałem żadnej dużej postaci do kupienia lecz nie wiadomo jeszcze nic :(
Oby było wiadomo jak najszybciej. Czy można już pobierać dlc, bo wtedy można, by zobaczyć te postacie. Najbardziej chcę zobaczyć baby smauga oraz vacation sarumana.
Fajnie jakby orłami można, by było grać. Pewnie wtedy mogły, by lecieć bardzo szybko.
Mi się wydaje ,że nowe śródziemie ma mniej lokacji ,ale za to te lokacje są większe.
Poza tym te śródziemie podoba mi się bardziej :)