skoro to LEGO będzie z dwóch części,to bedą musieli ich zrobic troche więcej,bo 12 to trochę za mało(jedna część=5-6 misji), a jeśli chcą robić jeszcze z trzeciej części,to moim zdaniem Lego Hobbit 2 będzie wyglądał jak LEGO Indiana Jones 2(zmienione misje z poprzednich częsci +nowa częsć).
A Wy jak myślicie?
Chyba masz rację. Ale fajnie by było jak by zrobili z 8 poziomów do jednej części...
Miało by to sens. Skoro w częściach, które opowiadały o czterech filmach (na przykład LEGO Piraci z Karaibów) każda część miała 5 poziomów, a nie jak gry o trzech filmach (choćby LEGO Star Wars 1) które miały po 6 poziomów na film to jeśli gra opowiadała by o dwóch filmach to liczba poziomów powinna się zwiększyć do 7-8. Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem.
Dobrze wytłumaczyłeś :-) A poza tym Hobbit wydaje mi się dobrym materiałem na grę z 8 poziomami...
Lepiej już chyba jakby zrobili trzy gry z tytułami filmów, każda z piętnastoma poziomami i żeby dwie kolejne były raczej dodatkami niż osobnymi grami. I jakby wychodziły co 4 mies
ja myślę że ta gra będzie z 3 części i wyjdzie w grudniu jak 3 cześć filmu i będzie miał 6 misji na 1 cześć,
i będzie można też robić zadania poza misjami tak jak w władca pierścieni
pewnie że lepiej ale nie spotkałem dotych czas takiej gry a grałem władca pierscini, piratów z Karaibów i harrego pottera i żadna z nich nie maiła 10 misji na 1 cześć. a tak hobbit miał 18 misji na 3 części + łażenie po śrudzoziemiu tak jak było w władca pierścieni, no ale to tylko moje przeposzczenia a wszystko okaże się jak wyjdzie