PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697560}

LEGO Hobbit

LEGO The Hobbit
2014
7,5 1,9 tys. ocen
7,5 10 1 1909
LEGO Hobbit
powrót do forum gry LEGO Hobbit

z każda zapowiedziana gra LEGO nasuwa się pytanie :jaka następną gra? Mi osobiście marży się bond i ojciec chrzestny.
może też być Opowieści z Narni ,Matrix,transformers

Ghostface_22

Matrix i Transformers to dobry wybor

ocenił(a) grę na 9
rotanimod

Igrzyska Śmierci i Avatar.

Ghostface_22

LEGO Sherlock Holmes, albo LEGO Doctor Who.

donmaslanoz14

Sherlock by był super :)

ocenił(a) grę na 9
Ghostface_22

Zgadzam się =)

ocenił(a) grę na 10
Luthien2707

lego star trek lub lego call of duty

ocenił(a) grę na 7
Ghostface_22

Ojciec chrzestny to zbyt poważny film, aby zrobić z niego lego

mich145

no moze,ale LEGO Godfather byłby SUPER!

ocenił(a) grę na 10
Ghostface_22

a może lego kick ass

Ghostface_22

A może LEGO Batman 3 The Dark Knight , z bardzo wielkim obszarem gry. :'

tymon_i_filmy

fajnie by było :)

ocenił(a) grę na 10
Ghostface_22

a może lego star wars 4 the force unleashed lub the clone wars 2 albo the old republick

callofdutyblackops

raczej wątpliwe,(poza Clone Wars 2)nastepna z LEGO Star Wars-ów będzie pewnie o 7,8 i 9 czesci,ale to pewnie po 2020 r. więc nie szybko sie doczekamy

ocenił(a) grę na 10
Ghostface_22

a może jednak lego saga zmierzch

callofdutyblackops

Nie oglądałem i nie zamierzam oglądać,więc się nie wypowiem

ocenił(a) grę na 10
Ghostface_22

lego batman 3

Ghostface_22

LEGO Turtles, LEGO Pirates of the Caribbean 2 (z 5 częścią), ILEGO Indiana Jones The Final Adventures i pewnie LEGO Hobbit 2 Tam i z Powrotem

tymon_i_filmy

albo LEGO Marvel Super Heroes 2

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

a może LEGO Star Wars Anthology z cała sagą i clone wars

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

niestety hobbit 2 nie powstanie ponieważ poziomy z Tam i z Powrotem będą osadzone w DLC

ocenił(a) grę na 8
Ghostface_22

mogło być LEGO TRANSFORMERS, lego Sherlock, lego Przygody Asterix'a (kilka części), lego star trek , lego jeździec znikąd, lego johnny carter, lego na podstawie gra endera, lego matrix, lego riddick lego avatar,
lego ostatni władca wiatru, itp

moim zdaniem zrobią lego Jurassic Park/Jurassic World ponieważ będzie w kinach w 2015 , a drugiej części hobbita nie zrobią bo nie będą mieli materiału na drugą część a na inne części Tolkiena nie mają praw autorskich czy coś.

ocenił(a) grę na 10
12wojtek

Lego Jurassic Park/Jurassic World no możliwe chętnie bym zagrał a jeżeli chodzi o drugą część hobbita w lego naprzykład Lego Hobbit Edycja Rozszeżona

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

lego king kong lego jeździec znikąd lego człowiek ze stali lego iron man i lego thor 1 i 2

ocenił(a) grę na 10

postacie z lego iron mana 3 pojawiły się i dwie z pierwszej części a postacie z thora no laufej pojawił się w lego marvel a pozostałe w dlc asgarth

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

wiesz niewiedziałam

callofdutyblackops

No i co z tego że się pojawili? To nie ma nic do rzeczy,bo tu chodzi o fabułę.

ocenił(a) grę na 10
Ghostface_22

No może bym zagrał w lego iron man z wszystkimi trzema częściami w lego Thor 1 i 2 też bym może zagrał

Ghostface_22

Najlepsze by było LEGO STAR WARS Complete Saga 2 - otwarte miasto Corusant, potęga i moc questów, ciekawiej zrobione poziomy fabularne niż w poprzedniej, mówiące figurki (najlepiej dialogi z filmów), możliwość kupowania i ulepszania mocy (jak w harrym) i żeby na każda postać mogła użyć wszystkich (np. podnoszenie, pchnięcie, odpychanie we wszystkie strony, pioruny, rzut mieczem, duszenie, ogłupianie/kontrolowanie umysłu, wykrywanie wrogów przedmoitów-zmysł...), możliwość kombinowania ze stylami walki - każda postać może wykorzystać określone style, kupowanie animacji walki takich jakie się pojawiają w LegoMarvelu, przy robieniu postaci to co wcześniej a także możliwość wybrania mieczy - 1 miecz, 2 miecze, 1 miecz trzymany tyłem, 2 miecze trzm tyłem, podwójny i DUUUUUUŻO kolorów, parę fajnych dlc, czewone klocki (np. taki żeby każda postać mogła używać wszystkich stylów), dodatkowe misje (jak DEADPOOL'a), miasto ogromne i większe od Marvelovego (nawet 2, 3 albo i 4, 5... OGROMNE), oczywiście też w chorele postaci - więcej niż poprzednio a nawet więcej (chociażby Generał Kota z TFU i TFU2) -a zatem 300(+ jeszcze dodatkowe kostiumy/skórki) i więcej (no i parę WIELKICH,włażenie do większości budynków w mieście, możliwość ROZKLOCKOWYWANIA wszystkich postaci w mieście, POJAZDY w mieście, jakieś podróżowanie po galaktyce-nawet małe ale jakieś, fabuła 1-6 (a może coś więcej...).

I ŻEBY TO NAWET ZAJMOWAŁO (NA PRZYKŁAD NA KOMPIE) 30GB A W DNIU PREMIERY KOSZTOWAŁA
KOMP - 150ZŁ
X360 - 250ZŁ
PS3 - 225ZŁ

...

TYLKO ZRÓBCIE TAKĄ GRĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ...
...i dodajcie coś od siebie. DUUUUUżo o siebie.
Jeśli by tak zrobili to mogliby liczyć na DUUUUUUUUUżo mojej kasy i wdzięczności (i chyba zresztą nie tylko mojej).Oby...

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

zapomniałeś dodać wszystkie planety z Universum po zemście sitów rozpoczynamy kompanię the force unleashed ultimate sith edition i 2 wszystkie postacie tfu 1 i 2 a także jako prolog pojedynek podczas starej republiki z darthem malgusem lub innymi lordami sitów misja zburzenia świątyni jedi zabicie separatystów głosy orginalne z filmów i gier dodatkowa kampania taka ciemna strona mocy zwycięża podczas powrotu jedi luke zstaje się uczniem imperatora a vader zostaje przez własnego syna zabity fajna gra by to było główna siedziba po której będziemy się poruszać to świątynia jedi i senat aby była opcja w lecenia w nad przestrzeń i zwiedzenia różnych zakątków galaktyki poruszać się po Gwieździe Śmierci po niszczycielach po super niszczycielu to by była najlepsza gra z historii star wars

callofdutyblackops

Pomysł z kampanią sithów byłby niezły, ale zmienianie fabuły w lego? To mogłoby być jako dodatkowy/alternatywny poziom Yody np. odblokowywany za złote klocki. Corusant wydaje mi się najlepsze bo podróżowanie po galaktyce już zrobili w LSW III TCW i nie było to zbyt fajne. Gdyby można było zwiedzać planety i wypełniać na nich questy, decydować jak w LSW3 czy planeta jest pod kontrolą złych czy dobrych (co już w sumie mogliby zostawić-obeszło by się), a planety zmieniały by się wraz z klimatem (przykładowo gdyby podczas I-III było bardziej spokojnie i fajnie a IV-VI nad planetą latały TIE czy coś takiego i byłaby możliwość zmiany klimatu). Gdyby to wszystko było mogliby pomniejszyć to Corusant i nic by się nie stało. Pomysł ze wszystkimi planetami z universum, TFU i ze Starą Republiką jest dobry ale wtedy gra by ważyła z 50, 50kilka GB i kosztowała by chyba po prawie 200zł na kompa.

JA BYM KUPIŁ :D

... ale nie każdy by miał ochotę chybażeby koszt. te 150 zł to sukces murowany.
Módlmy się o to i wymyślajmy, a może w przyszłości ktoś z TT to przeczyta i nam podziękuje. xD
Nacieszmy się chociaż pomysłami. ;)

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

ja bym kupił możliwe i ktoś z TT przeczyta i nam na pewno podziękują za taki pomysł kampania sithów była by tak jak w lego marvel jako misje dla Deadpoola a tu by to było misje dla Yody za te właśnie złote klocki ja bym chętnie zwiedził całe Curusant Gwiazdę Śmierci i Niszczyciele normalne i ten Super poziomy z TFU 1 i 2 to by były dodatkowe poziomy po ukończeniu głównego wątku fabularnego walka z Kento Marek i wzięcie Starkilera za ucznia no pojedynek z Kotą potem z Paratusem i Shake TI i zdrada Vadera stworzenie Rebeli pojedynek z Vaderem i z Imperatorem dopiero kilka poziomów z TFU2 ucieczka z kamino pojedynek z gorogiem odwiedzenie Yody bitwa na statku zbawienie bitwa o kamino i ostateczne starcie z Vaderem i uwiezienie go a potem questy na planetach kamino nar shada cato neimodia endor mustafar curusant tatoine i parę innych z uniwersum uczestnictwo na naradzie senatu rady jedi zadania dla rady jedi np. przynieś holokron albo trenuj młodzików w senacie rozmowa z jakimś tam senatorem i chronienie go i wyruszenie na tajną misję .

callofdutyblackops

Trochę dużo w tej grze by było (takie gta V na kompa) i byłaby długo robiona, ale kto wie... Zapomniałem jeszcze napisać o ekwipunku jak w LEGO LOTR np.dla łowców nagród, którzy nosiliby jakiś karabin, granaty, pistol czy coś tam jeszcze. Jeśli chodzi o postaci, to mogliby zrobić dewie listy. Koło postaci funkcjonowało by również jak w LOTR, ale po wybraniu tego kółka na samym dole wyświetlały by się pod kołem dwie opcje: "Postaci z sagi filmowej" i "Postaci z dodatkowej fabuły". Gra marzeń. Jednak nadal się boję o ilość zajmowanej przez taką pamięci (mówię o pecetach bo na xboxie to chyba czeba by było mieć dwie płyty i instalować z 1 a potem z 2): skoro Batman, LOTR zajmują 10GB to w tej grze jest tego trzy razy więcej (nie mówię o MARVELU którego o dziwo zmieścili w 6GB i chociaż jest o wiele mniej do roboty np w batmanie to LM zajmuje prawie o połowę mniej), ale skoro GTA V zmieścili na jedną małą płytkę (XBOX, PS3) to to też się uda.

Z tymi pomysłami mamy grę wymarzoną (którą trzeba jeszcze zrobić, ale zgodnie z nikomu nie znanym powiedzeniem, które nie istnieje: łatwiej robić niż wymyślać - odwaliliśmy KAWAŁ DOBREJ ROBOTY :D :D :D :D :D :D )

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

bardzo dobry kawał roboty łowcy nagród będą mieli różny ekwipunek tak jak wspomniałeś oby tylko nie zajmowała za dużo miejsca

ocenił(a) grę na 10
Ghostface_22

Chętnie bym zagrał w Lego The Walking Dead wydarzenia z obu gier i z wszystkich sezonów serialu.

ocenił(a) grę na 8
callofdutyblackops

ZGADZAM SIĘ

Ghostface_22

Lego Doctor Who,Lego Shrek,Lego Gra O Tron,Lego Family Guy(byłbym ciekaw jakby wyglądała śmierć Briana ),Lego Sherlock.,Lego Lśnienie(scena z drzwiami ),Lego Jak Wytresować Smoka,Lego Mitologia.

ocenił(a) grę na 10
Zukox

a jednak może Lego Szybcy i Wściekli

callofdutyblackops

LEGO Batman DK albo LEGO STAR WARS The Complete Saga II i koniec - inne pomysły do kitu (oprócz Matrixa jeszcze i Sherlocka Holmesa)

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

czyli byś nie zagrał w Lego The Walking Dead z wydarzeniami z obu gier i z serialu ani byś nie zagrał w lego szybcy i wściekli?
lego batman dk fajny pomysł a o lego star wars the complete saga 2 już rozmyślaliśmy o tej owej grze jeżeli wo gule powstanie

callofdutyblackops

ok spoko SW zostawmy, z LEGO Szybcy... robić grę dla dzieci - raczej nie, LEGO TWD to ok, bym zagrał

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

no masz rację nie widzę za bardzo lego szybcy i wściekli jako gra dla dzieci
Lego TWD będzie fajną grą jeżeli kiedyś ktoś z TT przeczyta o naszych pomysłach na następną grę to możliwe że powstanie Lego SW The Complete Saga 2 i Lego TWD kiedyś na pewno powstaną może za rok lub za dwa okaże się

callofdutyblackops

Mieliśmy kończyć z SW ? :|

ocenił(a) grę na 10
tymon_i_filmy

Wiem tylko wspomniałem że może kiedyś powstanie