PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697560}

LEGO Hobbit

LEGO The Hobbit
2014
7,5 1,9 tys. ocen
7,5 10 1 1906
LEGO Hobbit
powrót do forum gry LEGO Hobbit

tez je macie? daje na full rozdzielczość i mam dalej taki panoramiczny obraz jak w filmie.

ocenił(a) grę na 8
Anakin_Skywalker

masz na pc?

ocenił(a) grę na 10
Anakin_Skywalker

Też tak mam mi to nie przeszkadza

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Ja tego nie mam, na całe szczęście.

ocenił(a) grę na 10
Anakin_Skywalker

Ja też tak miałem, ale zmieniłem format obrazu na 16:10 i jest na całym ekranie.

Kjcdudbjsdv

Dzięki. Podziałało :)

Kjcdudbjsdv

Jak zmienić format obrazu??? wiem że głupie pytanie, ale proszę o szybką odpowiedz.

ocenił(a) grę na 10
_Smaug_

Trzeba wejść w opcje i w ustawienia obrazu. Tam jest opcja format obrazu. Format trzeba zmienić na 16:10.

Kjcdudbjsdv

dzięki :)

ale nadal mam problem. wiecie przypadkiem czemu obrazek postaci w lewym górnym rogu jest ucięty (tzn. nie widać go całego.) Pliska pomóżcie!

ocenił(a) grę na 10
_Smaug_

Ile jest ucięty.

Kjcdudbjsdv

jedna czwarta

_Smaug_

tak samo z drugim graczem.

ocenił(a) grę na 10
_Smaug_

Ja też tak mam.

Kjcdudbjsdv

dziwne no nie?

_Smaug_

masz jeszcze czas??? wiesz może jak odblokować troll bouncer???

ocenił(a) grę na 10
_Smaug_

Na rumowiskach jest zadanie dla orka. Trzeba je wykonać. Potem w tym samym miejscu trzeba wykonać zadanie dla troll bouncer. Następnie na Przełęczy Caradhras też dla troll bouncer. Na koniec znowu na rumowiskach też dla troll bouncer.

Kjcdudbjsdv

no i takich ludzi jak ty trzeba na tym świecie ;) serdeczne dzięki!

Kjcdudbjsdv

pomógł byś mi jeszcze Kjcdudbjsdv???jak nazywają się wrzosowiska po angielsku (nie mam napisów po PL) pls pomóż.
'

ocenił(a) grę na 10
_Smaug_

Wrzosowiska czy rumowiska.

Kjcdudbjsdv

dzięki tylko mi chodzi o to jak nazywa się to po angielsku (np. wood - drewno itp.)

_Smaug_

jak nazywa się ten quest?

ocenił(a) grę na 10
_Smaug_

Wiem, ale chodzi ci o rumowiska czy o wrzosowiska? Jeśli to pierwsze to chyba High Fells, ale nie jestem pewny.

ocenił(a) grę na 10
Kjcdudbjsdv

Dobrze napisałeś The Hight Fells tak się nazywają po Angielsku rumowiska bo wrzosowisk w grze nie ma