PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611927}
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14887
League of Legends
powrót do forum gry League of Legends

Żałosny poziom

ocenił(a) grę na 1

Grałem w tą grę od początku 2010 - przed startem sezonu 1. I wtedy jak i w sezonie pierwszym ta gra przynosiła przyjemność i satysfakcje z grania, nie miała typu błędów i była bardziej zbalansowana.
Gdy dodali język polski do gry zaczęło się dno tej gry. Najpierw wrzucanie wku....cych championów które potrafią tylko skakać i uciekać potem streamy pro graczy i te turnieje kiedy zostało ustalone że każdy team ma mieć X Y Z postacie w takiej kolejności na takich i takich lane'ach.
Kiedyś czegoś takiego nie było i było 100% przyjemniej, nie było bluzgów, nikt nie płakał że przegrał grę itp.

ocenił(a) grę na 8
FoxX

Jak przeszkadzają ci bluzgi to masz opcje ignore i language filter, ale ogolnie to śmieszą mnie tacy ludzie co płaczą, że jakiś 15 latek ich wyzywa w wirtualnej grze. Zwyczajnie ignorować wystarczy debila.

ocenił(a) grę na 5
Xsaav

to nie jest śmieszne jak przez 10 min. wyzywają cie na forum bo coś ci nie wyszło. jakby ktoś w realu cie wyzywał od noobów im po***** to też byś się śmiał? a opcji ignore i language filter jeszcze nie znalazłem

ocenił(a) grę na 8
SuperO_2

Jak nie znalazłeś opcji language filter i ignore to pewnie zagrales w tą gre 2 mecze.

ocenił(a) grę na 5
Xsaav

mam 18 lvl więc rzeczywiście grałem dwa mecze

SuperO_2

Kurde, 18 lvl, szacun. Proszę, kontynuuj i opowiedz nam jak wiele wiesz o tej grze.

ocenił(a) grę na 5
Shinehawk

wiem niewiele mam 18 lvl więc nie grałem dwóch meczy dzisiaj znów grałęm i nadal nie znalazłem tych opcji

SuperO_2

Filtr masz domyślnie włączony, ale w rzeczywistości jest on bardzo słaby. Teoretycznie blokuje wulgaryzmy, ale jak dobrze wiesz, kropka/przecinek/spacja itp narzędzia i już Twój filtr zostaje ominięty ;)
Co do ignora, w trakcie gry po prostu przytrzymujesz TAB i po prawej stronie możesz jednym kliknięciem zmutować kolesia.
Enjoy.

ocenił(a) grę na 5
Shinehawk

dzięki ci zaraz zmutuje kogo trzeba(wszystkich) i gra stanie się piękniejsza ;)

ocenił(a) grę na 8
SuperO_2

gud dżab

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 9
FoxX

Zabawne że krytykujesz obecną metę, fakt - może i się ona nie zmienia ale powstała dlatego że jest najbardziej efektywna. Jeżeli chcesz grać bez dżungli, i adc z supportem proszę bardzo - nikt Ci nie broni, tylko nie płacz jeżeli przegrasz. Ludzie zaczęli tak grać nie dlatego że ktoś ich do tego zmusił tylko w ten sposób się wygrywa. Nadal pozostaje pole do tego żeby zagrać trochę inaczej niż wszyscy, zaskoczyć. Np takimi taktykami jak ad casterem na mid lane, która po pewnym czasie oczywiście stała się normą. To że przestało się grać na pałę tylko pojawili się pro-gamerzy którzy dają dobry przykład jest akurat zaletą tej gry a nie jej minusem.

Oczywistym problemem tej gry, jak i wielu innych ciekawych gier multiplayerowych jest jej popularność - a wraz z nią przytłaczająca banda idiotów, trolli, dzieciaków i innej maści ludzi którzy nie powinni nigdy tej gry poznać.

To z czym deweloperzy sobie natomiast nie radzą to balans, bo jak tutaj zadbać o balans skoro grę się robi darmową z (jak się później okazuje) gigantycznym potencjałem biznesowym a jedyną formą zarobku są coraz to nowsze postacie. Niestety jeżeli dzieciaki mają kupować nowe postacie to dlatego że będą one (chociaż na pierwszy rzut oka) lepsze od dotychczasowych.

ocenił(a) grę na 7
dribs

Właśnie w tym jest problem...Granie dla WYGRANEJ, a nie żeby czerpać przyjemność. Osobiście przestałem grać od kiedy pojawił się takie nerdy, które mają wszystko wykute na pamięć, a ich team jest tak skompletowany, że nie da się z tym zrobić.

ocenił(a) grę na 9
Darthkac

Najpierw piszesz że problemem dla Ciebie jest granie dla wygranej a zaraz potem że przestałeś grać bo się pojawili ludzie którzy mają tak skomponowany team że nie da się z nimi wygrać...

ocenił(a) grę na 9
tragta

jak ma się gówniany kanał to nic dziwnego.

ocenił(a) grę na 10
FoxX

najlepszy jest HONOR ME PLISSSSSSSSSS......