tylko dlaczego niektórzy gracze są tacy okropni? Obrażają bez powodów i nadużywają funkcji
"report"...
Idiotyzm, prawda? Gracze bardzo psuja atmosfere gry, czasem na wstepie, przy wybieraniu bohaterow bluzgaja i wyzywaja. Dlatego ja wole grac ze znajomymi.
Raz wgl jakiś koleś z którym grałam na bocie chciał, żeby tak poprostu oddawała mu fragi, bo brakowało mu do następnego levela :-/ A jak napisałam "nie" to się obraził i pisał do wszystkich, by mnie zreportowano. Porażka. Przez to w sumie przestałam grać w lola, bo traciłam za dużo nerwów :D
Bo takie są zasady gry. Pewnie on grał postacią carrująca, a ty wybrałaś maga i teoretycznie powinnaś oddawac mu kille i farmę.
Jednak takie zasady podlegają banicji tylko w przypadkach gdy są łamane w grach rankingowych, więc teoretycznie typ może sobie pisać co chce, a prędzej zbanują jego, a nie Ciebie gdy zreportujesz go za agresywne zachowanie.
Zawsze można wyciszyć takiego kalesona, ale faktycznie lepszym wyborem będzie zaprzestanie gry w LoLa, który swoją drogą jest tylko przeciątnym MOBA. Nawet w tak słabym gatunku zdarzają się lepsze produkcje jak na przykład Smite Czy DotA 2.
No czyli grałaś z jakimś idiotą.
No cóż tacy ludzie są urokiem darmowych gier, dlatego gram tylko w płatne multiplayery - najlepiej jak najdroższe.
Ta wasza duma jest wyjątkowo... żałosna.
W tej grze, każdy jest graczem.
Nikt Ci nie będzie ustępował, ponieważ jesteś kobietą z wysokim mniemaniem czy tez jakąś księżniczką.
Co do Szanownego kolegi z góry, mogę rzec jedynie, że jest żałosny. Myślisz, że jeśli gra jakakolwiek jest droga to dzieci nie poproszą swoich nadzianych rodziców o kupno jej? Myślisz, że jeśli gra jest droga, to jest i lepsza? Nie było by najmniejszego problemu w tej grze, gdyby nie nadziane dzieciaki, proszące o wszystko swoją mamusie i tatusia. Boostowanie... Tak o tym mówię. Problem jest w tym, że niektóre dzieciaczki grają w tę grę, chociaż jest +13, nie mają pojęcia o kulturze osobistej. Moim zdaniem to i tak za mało, ponieważ dzisiejsza "gimbusiarnia" robi wszystko, aby popisać Sobie nieskazitelnym polskim, robiąc z tego problem - "Dlaczego ten idiota nie odpisze normalnie, tylko po jakimś innym języku. LOL, report for language" oraz trollowaniem.
Btw, czy Smite i Dota2, nie są przypadkiem darmowymi grami? :))))))))))))
Ale jak gra jest darmowa to dzieci jest blisko 1000000000000000000000000000000x więcej niż w grach, które kosztują 100-200zł.... ;__;
Wszystko jest dla ciebie żałosne, a zarzucasz komuś, że jest zbyt dumny. Ah ta hipokryzja.
Cóż za brednie.
Dwa lata temu, nie było tak głośno o tej grze, czyli nie było tak dużo dzieci, które nie wiedziały, że takie coś tak LoL istnieje.
Dowiedziały się albo w 2013, albo w 2014r.
Nie chodzi o cenę. Chodzi o popularność.
Ostatni raz grałem w LoL'a jakieś 3 lata temu - już wtedy były dzieci i trolle.
Nie wypowiadaj się na jakiś temat jeśli nie masz odpowiednich informacji lub doświadczenia.
"Nikt Ci nie będzie ustępował, ponieważ jesteś kobietą z wysokim mniemaniem czy tez jakąś księżniczką." Wypraszam sobie, nie prosze o to by ktoś mi ustępował, tylko poruszyłam problem, przez który gra traci urok :-/ I zgadzam się ze słowami DegReZet - nie wypowiadaj się jak nie masz pojęcia.
Czyli śmiesz wmawiać mi, że nie mam żadnego pojęcia o grze, graczach, a tym bardziej doświadczenia? Cóż za brednie! Pozwolę Sobie odpowiedzieć najpierw na komentarz Szanownego Pana. Jeżeli napisałeś, że ostatni raz zagrałeś 3 lata temu, to po co ta rozmowa? Jako osoba ze starszego rocznika, mogę powiedzieć, że gram od 2009/10 roku do 2014 z przerwami. Racja... cóż to za doświadczenie, pewnie gimbus. Trolle są w każdej grze, jakbyś nie wiedział. Teraz do Drogiej Koleżanki. Szeroki uśmiech na mojej twarzy pojawia się po przeczytaniu dwóch ostatnich zdań! Widzę, że prawda w oczy kole i strach Wam się przyznać do prawdy. Smutne, lecz zarazem zabawne.
Błagam, Cie DoTA2 lepsza od LoL'a? Grałem w Dotę i pod względem komunikacji drużynowej zdecydownie LoL jest lepszy. Dużo Rosjan ja osobiście nic do nich nie mam, ale grałem w wieloma w Docie i ci gracze poprostu psują rozgrywkę, bo niestety brakuje im tzw. "skilla". Smite tu akurat mogę przynać rację, ze Smite jest lepszy od LoL'a, chociaż go zbytnio nie ogarniam xD
Pozdrawiam Serdecznie
Dobrym wyborem byłoby znaleść kolegów i grać w 5-kę. Ja nie wyobrażam sobie grania w żadną z MOBA bez grupki znajomych bo to nie ejst warte tylu nerwów.
Grałem w wiele gier tego typu, najdłuzej w LoL'a i Smite i to właśnie w Ligałce spotykałem największą ilość debili i trolli.
NIE ODZYWAJ SIE! NIE MASZ PRAWA DO GŁOSU DZIECIAKU, NOOBIE JEDEN CZITERZE! WYNOŚ SIĘ Z TEGO FORUM IĆ LEPIEJ GRAĆ W MARIO!
Właśnie największym minusem Lola jest społeczność, ciężko jest nawiązać fajne znajomości a przecież gra opiera się na pracy zespołowej. Jedynym wyjściem jest grać ze znajomymi w 5, albo grać w platynie albo diamencie bo tam już jest zupełnie inny poziom gry
Raz grałem Alistarem 1 raz. Zginąłem a jeden zaczął mnie wyzywać on noobów, dzieci, abym odinstalował Lola i wrócił do tetrisa.
Próbowałem nie reagować ale mnie łatwo zdenerwować.