FABULA
po co fabula jak mozna miec pogchamp walki 5v5
WALKI
no wlasne jak masz normalny team i to sa faktycznie walki 5v5. przewaznie jakis jax czy inny ciul pojdzie sobie na splita pomimo ze mozecie latwiutko wygrac. zasada jest prosta - kto ma wiecej noobow w teamie przegrywa
POSTACIE
po co grac skillowymi herosami jak jayce, gangplank czy zed jak mozna kliknac masterem i zrobic pente. albo garen ktory ma 4000hp i 400 armora i ciul mozesz zrobic. jungler nie gankuje takich debili a potem sie do ciebie rzucaja ze sa feed
META I ROWNOWAGA
jasne rownowaga chyba rownosraga. jak nie grasz postaciami z mety to nic nie wygrasz, a dodatkowo team cie zblamuje. nie wazne ze wasz midlaner troluje i ma 0/10, to twoja wina ze przegrywacie bo grasz bardem na topie. dansgame
OCENA 1/10 - BEZ KOLEGÓW Z KTÓRYMI ZŁOŻYCIE TEAM NIE DA SIĘ GRAĆ W TĘ GRĘ. TOTALNY DANSGAME I RESIDENTSLEEPER. RAZ NA RUSKI ROK ZDARZY SIĘ POGCHAMP, ALE TO JEST RZADSZE NIŻ TO, ŻE WYGRASZ NA SOLOQ
Bzdura, ludzie którzy potrafią w to grać, gracze na twiczu, nie koniecznie tacy co wbijają mastera, ale lecą na diamencie, na smurfach wygrywają po 30 gier z rzędu wbijając bez problemu platynę- niski diament w tydzień, carrując gry. Jeśli masz kozackie umiejętności, poprowadzisz nawet drużynę noobów do zwycięstwa. Gra jest bardzo wymagająca. Wymaga znajomości mety, buildów. Wymaga też zaangażowania i często stalowych nerwów przez masę debilów w community. Ale jeśli TY potrafisz grać, WIESZ jak grać, to dasz radę. Widocznie jesteś słaby i nie ogarnąłeś żadnej linii na poważnie.
tylko szkoda że jest to pisane na żarty tak jak moje każde recenzje, a w lola już nie gram dawno bo to jest na serio najgorsza gra na świecie, pod względem mety (130+ herosów, z czego max. 5 jest grywalnych na każdą linie) i community ;)
Bzdura. Las, w mecie, jarvan, gragas, EVE, kha, shiv, trundle i inne. A to jest tylko las. Adc wszystkie grywalne. Reszty linii nie chce mi się pisać bo już 5 wymieniłem. Wydaje mi się że jesteś po prostu max gold i usprawiedliwiasz swój brak skilla.
śmieszne, shyvanna i trundle w mecie może byli w 4 sezonie - obecnie meta w jungli to tanki i kha zix i nic więcej, bardzo dobrze o tym wiesz, nie wiem jak można czerpać frajde z tej gry, mówisz że potrzeba nerwów ze stali a to gra powinna dawać frajde a nie zmuszać cię do nie zniszczenia biurka, oczywiście jestem goldem i mam 0 skilla typowy argument, bo ktoś obraża twoją ukochaną grę, sorki bardzo straciłem zbyt dużo przez to nasienie szatana (czasu, pieniędzy) i mam powody żeby patrzeć z obrzydzeniem na tą gre