PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611927}
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14860
League of Legends
powrót do forum gry League of Legends

W grze tkwi o wiele większy potencjał. Po pierwsze ..Wieże !!! Nie jakiś posąg - tylko normalna wieża z kimś kto tam stoi i strzela, byłoby to o wiele lepiej wizualnie i grywalnościowo też przyjemniej by się ją rozwalało wiedząc że zatłucze się tego ciecia na wieży :)
Pory roku - naprawdę to taki problem zrobić krajobraz zimowy, jesienny bądź wiosenny, zgodnie z porą panującą obecnie ? Mapy - przydałoby się więcej map, ile można nawalać na 1 mapce ... Minionsy ... znowu wszystkie te same ... non stop zabijac to samo ....
Ogólnie gierka fajna ale znudziła mi się właśnie przez tą monotonie, która tam panuje, żeby grać, dodatkowo jest strasznie czasochłonna i uzależniająca, zwłaszcza brak możliwości wyjścia podczas gry. Dlaczego nie zrobią czegoś takiego że można się dołączyć do gry z której ktoś się rozłączył ? Panowie programiści zbijają bąki i kase nic nie poprawiając :) Można trochę pograć ale bez przesady tam widziałem niektórzy chyba pół życia przesiadują przy tej grze .... 7/10

ocenił(a) grę na 6
mmaakkss

Gdyby na filmweb.pl była opcja 'Lubię to'.. *.* Dokładnie mam identyczne odczucia. Monotonia - słowo które w 100% określa tą grę. Co walka to samo: farma minionów, rozwalanie przeciwników, niszczenie wież, inhibitorów i na końcu nexusa. Dobra, dodają jakieś nowe plansze, miliony nowych bohaterów, ale co dalej? Po co tworzyć nowe kox mapy skoro można upiększyć stare? Dawno z tym skończyłem.. i całe szczęście. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 6
mmaakkss

Zgadzam się połowicznie. System dołączania do gry kiedy się chce by nie pasował moim zdaniem. Lepszym pomysłem byłyby buffy dla drurzyny która straciła jednego lub więcej osób.
A co do takich rzeczy jak podłoże fabularne, świat gry - wieże, nexus, potworki itp to LoL totalnie kuleje. Dodatkowo gra jest moim zdaniem zbyt prosta.
Polecam Wam spróbować swoich sił w Smite. Znacznie trudniejszej, ambitniejszej, i moim zdaniem ciekawszej grze niż LoL.
Klikajcie w link poniżej i później play for free na dole pod filmem, pozdrawiam. ;)
https://account.hirezstudios.com/smitegame/default.aspx?referral=5435155&utm_cam paign=email

DeGreZet

Nawalam teraz w War Thunder, zupełnie inna beczka ale gra jest niesamowita :)

DeGreZet

Jeśli szukasz większej głębi to mogę ci polecić Dotę 2, główny szkielet rozgrywki podobny do LoLa, ale dużo ciekawsze postaci, więcej mechanik rządzących rozgrywką, ogólnie więcej wszystkiego. Wspominacie o fabule, grafice, monotonii, tutaj chodzi o rywalizację, wiadomo fajnie mieć jakieś tło fabularne, ale to tylko kosmetyka w tego typu grach. Gra z przyjaciółmi i kopanie tyłków innym, o to w tym wszystkim chodzi. Osobiście przerzuciłem się z LoLa na Dotę, właśnie przez większą głębie w Docie. Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 9
DeGreZet

Z tymi buffami to by było straszne. Ktoś słabiej gra i od razu by był nękany, żeby wyszedł z gry, bo chcą buffa zamiast słabego gracza.
Co do LoLa... mam też takie odczucia xD jedynym urozmaiceniem są w LoL championi. Ja rozumiem, tu trzeba pomyślunku, czasem trochę sprytu... Trzeba ciorać 50 meczy, żeby uzbierac na czorta za 6300, który nam się znudzi po 4 meczach. Nie mówię już o runach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 6
tragta

Koleś nie wybijesz sie robiąc durne filmy z 6-cio letniej gry, któych jest już w necie setki tysięcy.... -_-"
Dzieci. ;\

ocenił(a) grę na 7
mmaakkss

Bzdura. To tak jak napisać, że FIFA jest nudna, bo gra się cały czas na tej samej mapie i to w dodatku bez dżungli.

Madoq

Nawet w fifie mapy się zmieniają bo są różne stadiony :)