PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611927}
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14887
League of Legends
powrót do forum gry League of Legends

jezeli chcecie pograc w mmo dla inteligencji polecam world of warcrafr.

ocenił(a) grę na 6
koperfas128

Ta, każdy skill polegający na kliknięciu w postać to naprawdę rzenada...
A i tak będzie podjarka z penta killa.

DeGreZet

wow gdzies na oko 30 skilli, lol 3 skille...

użytkownik usunięty
koperfas128

To nie chodzi o inteligencje, gracz mało myślący i tak się nie popisze w League of Legends. W World of Warcraft raczej chodzi o rozwój bohatera z elementami PvP. League of Legeds to głównie czysta rywalizacja plus jednorazowy rozwój bohatera :)

ocenił(a) grę na 6

Jak załączyłem LoLa mojemu 11 letniemu kuzynowi to po kilku grach jechał wszystkich bez problemów, o czym to świadczy?
A op tym, że LoL jest popularny tylko dlatego, że jest darmowy i banalnie prosty.

użytkownik usunięty
DeGreZet

Jak czasem patrzę na innych członków drużyny podczas gry, to stwierdzam, że to jednak zależy od gracza i jakiegoś myślenia :)

ocenił(a) grę na 6

Zależy od gracza wiadomo, ale sam system jest TAK BANALNY, że nie rozumiem jak może być tylu idiotów, kórzy nie ogarniają nawet najprostrzych postaci...

ocenił(a) grę na 6
koperfas128

tak na marginesie LOL to MOBA (multiplayer online battle arena), nie MMO

ocenił(a) grę na 7
koperfas128

Po pierwsze, lol to nie mmo. Po drugie - wow gra dla inteligentynych ? Hahaha, dobry żarcik. Chyba dla tych, którzy nie mają co robić, i mają czas, aby napieprzać w jedną grę po 3 godziny dziennie. A po trzecie, to ze swoim awatarem w ogóle nie powinieneś mieć prawa pisania czegokolwiek na tym forum.

cronomaster

Lol sie chowa przy wowie i gdyby nie powstal wow, to lol buly nie istnial.

ocenił(a) grę na 7
koperfas128

"gdyby nie powstal wow, to lol buly nie istnial."

Pewnie tak, zresztą niewiele mnie to interesuje. Nie bronię lola, bo po co miałbym bronić taką beznadziejną grę, rozbawiło mnie jedynie, że napisałeś, że wow to gra dla inteligentnych ludzi. Nie wiem co inteligentnego może być w takiej grze (albo w jakimkolwiek innym mmorpg).

cronomaster

Bo wow to jest symulator prawdziwego zycia.Taki sandbox i simsy w sredniowieczu.Zeby zdobyc chociaz miske ryzu, trzeba sie niezle napocic.
A Lol to taka napie*dalanka dla debili.

ocenił(a) grę na 8
koperfas128

Hahahahah, symulator prawdziwego życia, powiadasz... No tak, racja, zdarza mi się przed blokiem dostać w mordę z fireballa ;)

ocenił(a) grę na 7
koperfas128

WoW to symulator życia dla tych którzy tego życia nie mają... W lol'u gra jest jak mecz -to zupełnie różne pozycje, więc nie wiem w ogóle skąd takie porównanie...

ocenił(a) grę na 1
ocenił(a) grę na 9
Trias

http://static1.fjcdn.com/comments/Dat+shitstorm+_3fa709b142b28f904f0b9f598965486 d.jpg

ocenił(a) grę na 9
KUNOvonLICHTENSTEIN

http://www.blackenterprise.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2010/08/number10.jpg

ocenił(a) grę na 1
koperfas128

1. Nie wiem jak osoba,która buduje zdanie w taki sposób może cokolwiek mówić o inteligencji.
2. Żeby naprawdę dobrze grać trzeba być łebskim. Wiadomo,że można być na 5 lvl-u i grać sobie byle jak, ubijając wyniki. Jednakże jeżeli uzbierasz sobie znajomych to można zacząć rozgrywać naprawdę porządne pojedynki.
3. LOL to nie mmo, a porównywanie go do WOW'a jest czystym idiotyzmem.