PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611927}
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14860
League of Legends
powrót do forum gry League of Legends

Omijać z daleka

ocenił(a) grę na 7

Ponieważ diabelnie uzależnia :p

kosobi

Jedynym elementem uzależniającym jest bonus związany z First Win of the Day. Prawdziwie uzależniający jest WoW

ocenił(a) grę na 7
Kvath

Osobiście miałem większe problemy z oderwaniem się od LoLa : p

WoWa wykasowałem, i myśl, że miałbym robić tam wszystko zupełnie od nowa, łącznie ze ściąganiem, patchowaniem, levelowaniem itd, sprawia, że odczuwam jedynie wielką niechęć : p

ocenił(a) grę na 9
kosobi

Jestem zywym przykladem na to ze kosobi mowi prawde :P

ocenił(a) grę na 6
kosobi

Mnie nie uzależniła. Po prostu mi się znudziła, jest zbyt monotonna. Ale to moje zdanie.

ZupkaChinska

pewnie cie od nobow ciagle wyzywali nawet jak na 20 lvl wbiles to feedowales wiec przestales grac ;] znam kilka takich przypadkow

ocenił(a) grę na 6
NiezbytMily92

Zapewniam Cię, że nie. Elo miałem przyzwoite i grałem długo po wbiciu 20lvl. Choć trzeba przyznać, że kultury w lolu nie ma żadnej.
Z resztą nie musisz mi wierzyć - sprawdź sobie elo, nick mam taki jak na filmwebie.

ZupkaChinska

No w porzadeczku, nic nie mowie. A co do kultury... dużo ciekawych rzeczy sie dowiedzialem na temat swojej matki odkad gram i to w roznych jezykach

ocenił(a) grę na 10
ZupkaChinska

Heh, mówisz że kultury żadnej nie ma? Może po prostu dlatego że w tej grze jest mnóstwo ludzi i często mogą się trafić ci bez kultury ale to kwestia szczęścia, pograj w jakieś MMO i będzie to samo - można spotkać ciekawych ludzi albo kompletnych debili. A co do monotonności to też nie mogę się zgodzić, gram półtora roku i jakoś mi się nie znudziła, jest tyle postaci, buildów, taktyk że każda kolejna gra jest zupełnie czymś nowym.

ocenił(a) grę na 6
Had3s

Grałeś kiedyś w WoWa, Lineage 2 czy coś podobnego? Gwarantuje Ci, że ludze tam grający nie zachowują się tak jak ci hejterzy z Lola. Oczywiście, że można trafić na debili, jak wszędzie. Ale stężenie debili w LoLu jest po prostu niepomiernie większe co się rzuca w oczy od razu.

ocenił(a) grę na 7
ZupkaChinska

Debile się zawsze rzucają w oczy.
W WoWie czy Lineage gra się samemu najczęściej, a jak się robi coś z grupą to są to znajomi zazwyczaj, a tu trafiasz na kompletnie losowych ludzi. Jak znajdziesz 4 osoby, z którymi będziesz grać to problem debili praktycznie znika

ocenił(a) grę na 6
rAd_

A choćby gildie w WoWie? To nie są znajomi z życia bo by ich zwyczajnie nie starczyło.

ocenił(a) grę na 7
ZupkaChinska

omg pamiętam, jak miałem własną gildię, to był prawdziwy koszmar XD wszyscy mają do ciebie pretensje o wszystko, jeden na drugiego się obraża i ty jesteś sprowadzony do roli jakiejś pani w przedszkolu, nigdy więcej XD nikomu nie polecam, to naprawdę męczące : p

kosobi

Szczegolnie jak masz wlasny team to sie ciezko oderwac

ocenił(a) grę na 10
kosobi

Oj tam zaraz uzależnia fajnie się gra minimum 40 min sammonar's rift

ocenił(a) grę na 7
kosobi

cholernie uzależnia! szukam teraz czegos innego zeby oderwac sie od lol'a bo mnie juz nudzi troszke ale za nic mi to nie idzie