Gdybyście mieli wybrać jedynego championa którym będziecie grać kto by to był oczywiście nie
patrzmy pod kątem linii tylko bohater ?
To nie temat dotyczący Smite'a. A co do tematu to: Kayle, Jayce, Orianna, Tristana, Mordekaiser. Ostatnio masteruje Oriannę, jak skończę, to zajmę się Syndrą, no i czekam na nowego Heimera.
Kiedyś (gdy jeszcze dostępne były uniki) powiedziałbym że jax <3
Teraz wybrałbym riven albo vi. Chociaż uwielbiam też przerost ego u dravena ;)
Riven :) Można składać na milion sposobów, można grać całymi dniami i godzinami mając fun ze skakania przez ściany lub podczas ganków zabijania dwóch osób :)
Myślę że jeżeli chodzi o topa Aatrox Pasyw <3 i Darius Mid najlepiej gra mi się Katą a Bot Tristana i Graves ;) pisać wasze propozycje ;)
Goddamn JINX! Zaciesz na twarzy, gdy przeciwnik pada trupem, a Jinx wtedy dostaje niesamowitą prędkość ruchu - bezcenny.
Jest jeszcze ten Draven, lecz podoba mi się sama ta postać, jej koncept, teksty - te sprawy :D
A passive Aatroxa - jest cudowny gdy grasz jako Aatrox, lecz jak grasz przeciwko niemu...
Właśnie zapomniałem o GP criticale masakryczne przy dobrym buildzie ;) do tej port siedzi mi w głowie jak Paktowanie zabrało Ashe pół hp a niestety tylko tyle miała ;)
no to panowie teraz najbardziej znienawidzony przez was ;) ? przeciwko któremu granie to tortura ?
Yi wkurza to fakt ale nie Feednięty jest nie groźny przynajmniej ja mam takie wrażenie ;)
Jinx (zasięg -.-)
Aatrox (pasyw -.-)
Gdy zaczynałem grę bardzo wnerwiały mnie graby Blitzcranka... Ale z czasem nauczyłem się ich unikać :D
Hmmm pasyw Aatroxa fakt mi (posiadam Aatroxa) bardzo się podoba można fajnie wjechać w team fight bez bardzo dużego ryzyka natomiast jeżeli gram przeciwko Aatroxowi jakoś specjalnie mnie to nie razi być może trafiałem na (słabych gracz) którzy nie pilnują aby studnia krwi była pełna w tedy Aatrox przywraca nawet 1/2 hp wiec może nie denerwowało mnie to tak bardzo jak Cios Alfa Yi czy Ulti Tryndy ;)
Dla mnie jako supp najgorsi do pokonania przeciwnicy to:
Supp- Blitz (czasem miewam problemy z unikaniem grabów)
ADC- Jhin (obłędne obrażenia i mocne kryty)
Dżungla- Wszyscy którzy umieją być niewidzialni (Shaco, Ewelin), trzeba wtedy się o wiele bardziej pilnować i nie zapominać o pinkach.
Wg mnie Cho'Gathowi przydało by się odświeżenie tak jak zrobili to u Garena ;) lecz pomijając to postać potrafiąca wkurzać ET ;)
Zdecydowanie Oko Pustki ;)
Dam jeszcze ranking ulubionych :D
1. Vel'Koz
2. Urgot
3. Cho'Gath
4. Shyvana
5. Teemo
6. Brand
7. Garen
8. Warwick (hiena)
9. Soraka
10. Alistar
Na solo topa: najbardziej Yorick
Na jungle: mało jestem doświadczony w jungli, więc tylko jedynie dwie postacie którymi gram na tym stanowisku i czuję się nimi pewnie, Rengar i Jarvan
Na dual Topa: Shyvana, GP, Olaf
Na mida: Zdecydowanie Ziggs, czasami Teemo (choć wolę go na bocie), no i Brand oraz Malzahar, kiedyś był jeszcze Gragas (nawet mam do niego skina z oktoberfest) ale jak osłabili jego atak magiczny i zlikwidowali regeneracje many, to rzadko nim gram.
Bot adc: Jinx, Graves, Twitch, MF
Bot: Teemo, Cho Gath i ostatnio Zilean
A najbardziej nie lubię grać przeciwko Blitzowi, na midzie przeciwko Ziggsowi i Fizowi.
Darius - Mój main, jak nim gram to się robi nie ciekawie
Lee Sin - Mój mistrz dżungli (Tylko na dżungli gram i na topie)
Lucian - Jak już gram na ADC to tylko nim
Zed - Jak już gram na Midzie
Gnar - GNAR DAKA! Gram nim ostatnio na topie
Xin Zhao - Mój 2 ulubiony jungler.
Hmm, pod względem postaci samych w sobie to cała ekipa z Pentakilla, bo ogólnie lubię Rocka, ale gdybym miał podać moje ulubione postacie którymi lubię grać to z pewnością:
1. Bard
2. Soraka
3. Sona
4. Janna
5. Alistar
Nie da się ukryć że gram jedynie supportami XD