PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611122}
8,5 16 tys. ocen
8,5 10 1 15905
Mass Effect 3
powrót do forum gry Mass Effect 3

Czekam z niecierpliwością na Mass Effect 3 Mam nadzieję że będzie ona równie dobra co 1 i 2 a nawet lepsza!!! GDYŻ JESTEM WIELKIM FANEM TEJ GRY I CZEKAM NA KOLEJNĄ ODSŁONE PRZYGÓD KOMANDORA SHEPARDA!!!

użytkownik usunięty
indy90

Tak ja też czekam z niecierpliwością na ME3, mam nadzieje że po zmianach jakie zaszły w 2 części zostaną połączone wraz z patentami jedynki i że będzie to przypominać RPG nieco bardziej niż część druga. Co tu dużo mówić, gra jest po prostu zaj... Pozdro!

Pozdro!

Gdzieś w necie przeczytałem, że w 3 mają ograniczyć do minimum skanowanie planet i gracz będzie się musiał bardziej skupić na walce, gadaniu bo tego po prostu będzie więcej w przeciwieństwie do dwójki....aha i jeszcze o ile dobrze pamiętam ma się do załogi przyłączyć więcej ludzi z załogi starej (Mass Effect)....ale pożyjemy zobaczymy może się wreszcie doczekamy....Pozdro!!!!

indy90

też się nie umiem doczekać 3..
pozdrowionko

indy90

Pozdro!

ocenił(a) grę na 10
indy90

Chyba raczej chciałeś napisać "kolejną odsłonę przygód komandor Shepard".

indy90

Gra napewno będzie WIELKA! Już nie mogę się doczekać.

ocenił(a) grę na 8
indy90

Ciekawe jak tym razem tworcy "wyzeruja" doswiadczenie Sheparda. Chyba go znowu nie zabija i ozywia ;d No i jak rozpocznie sie 'trojka' dla zakonczenia gdzie wszyscy gina lacznie z S.

Pozostaje tylko czekac na Star Wars naszych czasow :P !

marych_brd

"No i jak rozpocznie sie 'trojka' dla zakonczenia gdzie wszyscy gina lacznie z S. " Gra nie przyjmie twojego save z zabitym Shepardem, przynajmniej tak piszą na MassEffect wiki.

ocenił(a) grę na 10
indy90

Teraz zostalo nam tylko czekac na gre, niby ma byc w te wakacje ale ja obstawiam jakos koniec wrzesnia lub poczatek listopada, jedno jest pewne wierze ze czekanie sie oplaci :)
pozdro dla wszystkich fanow Komandora Sheprada i calego Mass Effect :)

Jigsaw__23

Jakie wakacje? Holiday to Święta! Gra pojawi się pewnie w Grudniu. Premierę obstawiam, na kilka dni przed 24 Grudnia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_and_holiday_season

ocenił(a) grę na 9
Sinen

Twórcy będą musieli się mocno zastanowić czy wypuścić ją w tym roku
wiadomo bedą konkurować z najbardziej oczekiwanymi grami.
Jak dla mnie wiedzmin, crysis, assassins creed mogą nie istnieć. Byle bym dostał swojego mass effecta :)
mam takze nadzieje ze znajdzie sie w nim Joker z podkładem wczesniejszych Mass Effectów ;)

ocenił(a) grę na 8
Sinen

Holiday to wakacje. Święto jest następne w tłumaczeniu.

caprica7

"Holiday to wakacje. Święto jest następne w tłumaczeniu. "

Przeczytaj mój komentarz z 27 marca. http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_and_holiday_season

ocenił(a) grę na 9
indy90

Mam nadzieje,że dodadzą Mako.Bardzo za tym pojazdem stęskniłem ;D.

ocenił(a) grę na 5
timcer

Mako jest fajny ale tylko w misjach związanych z fabułą. Podczas przemieżania planet z prawie pionowymi ścianami... poza tym Młot też jest całkiem fajną maszyną.

ocenił(a) grę na 8
pionas666

Premiera zapowiedziana jest na 06.03.2012