Czekam z niecierpliwością na Mass Effect 3 Mam nadzieję że będzie ona równie dobra co 1 i 2 a nawet lepsza!!! GDYŻ JESTEM WIELKIM FANEM TEJ GRY I CZEKAM NA KOLEJNĄ ODSŁONE PRZYGÓD KOMANDORA SHEPARDA!!!
Tak ja też czekam z niecierpliwością na ME3, mam nadzieje że po zmianach jakie zaszły w 2 części zostaną połączone wraz z patentami jedynki i że będzie to przypominać RPG nieco bardziej niż część druga. Co tu dużo mówić, gra jest po prostu zaj... Pozdro!
Gdzieś w necie przeczytałem, że w 3 mają ograniczyć do minimum skanowanie planet i gracz będzie się musiał bardziej skupić na walce, gadaniu bo tego po prostu będzie więcej w przeciwieństwie do dwójki....aha i jeszcze o ile dobrze pamiętam ma się do załogi przyłączyć więcej ludzi z załogi starej (Mass Effect)....ale pożyjemy zobaczymy może się wreszcie doczekamy....Pozdro!!!!
Ciekawe jak tym razem tworcy "wyzeruja" doswiadczenie Sheparda. Chyba go znowu nie zabija i ozywia ;d No i jak rozpocznie sie 'trojka' dla zakonczenia gdzie wszyscy gina lacznie z S.
Pozostaje tylko czekac na Star Wars naszych czasow :P !
"No i jak rozpocznie sie 'trojka' dla zakonczenia gdzie wszyscy gina lacznie z S. " Gra nie przyjmie twojego save z zabitym Shepardem, przynajmniej tak piszą na MassEffect wiki.
Teraz zostalo nam tylko czekac na gre, niby ma byc w te wakacje ale ja obstawiam jakos koniec wrzesnia lub poczatek listopada, jedno jest pewne wierze ze czekanie sie oplaci :)
pozdro dla wszystkich fanow Komandora Sheprada i calego Mass Effect :)
Jakie wakacje? Holiday to Święta! Gra pojawi się pewnie w Grudniu. Premierę obstawiam, na kilka dni przed 24 Grudnia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_and_holiday_season
Twórcy będą musieli się mocno zastanowić czy wypuścić ją w tym roku
wiadomo bedą konkurować z najbardziej oczekiwanymi grami.
Jak dla mnie wiedzmin, crysis, assassins creed mogą nie istnieć. Byle bym dostał swojego mass effecta :)
mam takze nadzieje ze znajdzie sie w nim Joker z podkładem wczesniejszych Mass Effectów ;)
"Holiday to wakacje. Święto jest następne w tłumaczeniu. "
Przeczytaj mój komentarz z 27 marca. http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_and_holiday_season
Mako jest fajny ale tylko w misjach związanych z fabułą. Podczas przemieżania planet z prawie pionowymi ścianami... poza tym Młot też jest całkiem fajną maszyną.