PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611122}
8,5 16 tys. ocen
8,5 10 1 15889
Mass Effect 3
powrót do forum gry Mass Effect 3

Właśnie sobie wczoraj ukończyłem grę i jestem totalnie rozczarowany zakończeniem ale nie będę tu o tym rozprawiał( bo widziałem już temat odnoszący się do tej kwestii) mam tylko cichą nadzieje że coś z tym zrobią.
Ale o co ja właściwie chciałem się zapytać o Jack !

http://www.youtube.com/watch?v=-BI_0FFaY6g

Co ona tu robi? ja jej w ogóle nie miałem w grze nawet słówka o niej nie wspomnieli ?? czy ona jest udostępniona po DLC czy w jakiś magiczny sposób można sobie ją udostępnić !?

ocenił(a) grę na 7
Gagee

KE?? jack była więźniem, którego musieliśmy wyciągnąć z więzienia w ME2.

ocenił(a) grę na 9
PIOTREKPK19

wiem o tym ;-) i ją uratowałem w 2 ;-) czy to oznacza że jak nie mam zapisu postaci z 2 to nie będę miał Jack w 3 ??

ocenił(a) grę na 9
Gagee

Jak zaznaczyłeś, że licznie towarzysze ci ginęli to pewnie nie, a jak tylko Kaidan albo Ashley, to nie wiem, bo ja miałem swój zapis :P. ale jej i tak nie miałem, bo akurat tylko ona mi zginęła w 2 w ostatniej misji :).

ocenił(a) grę na 9
tomciog18

aham .. ja wybrałem Kaidana ... no i niestety jej nie uświadczyłem. Szkoda fajny fryz mam xD

ocenił(a) grę na 9
Gagee

A propo Jack to co ona robi w 3?? Importowalem swoja postac od pierwszej czesci i w 2 zginęła w samobójczej misji tylko ona przez co w 3 jej nie miałem a na pewno się pojawia.Chciałbym wiedzieć co Jack porabia w trójcę i kiedy się ją spotyka.Osobiście uważam że spotyka się ją w tej Akademii biotyków bo ona była biotyczką tyle że nie pasowała trochę do tego miejsca ze swoim charakterem...sam już nie wiem dlatego pytam

ocenił(a) grę na 10
Troll23

Jack w trójce ma nowe powołanie, uczy biotyki młodych ludzi. W 2 mi się nie podobała, była za bardzo psychiczna, albo to przez jej łysą pałe. Za to w trójce, bardzo mi się spodobała, nie wiem, może to przez jej nową fryzurę czy poczucie humoru, ale przypadła mi do gustu ta postać dopiero w 3 części.

ocenił(a) grę na 9
Blablarzynca

tak myslalem ze "zmądrzała"....nowa fryzura? to musi być ciekawe..