PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611122}
8,5 16 tys. ocen
8,5 10 1 15860
Mass Effect 3
powrót do forum gry Mass Effect 3

News ME3 DLC!

ocenił(a) grę na 9

Hej mam do was wszystkich prośbę (fani ME 3) czy mógł by ktoś w tym temacie podawać wszystkie newsy dotyczące nadchodzących DLC ??? lub podać stronę na której jest możliwość sprawdzanie tego co akurat w trawie piszczy?? ( dobrze żeby to była jakaś polska strona n.p fanpage - znany przez was i sprawdzony ). ;)) głównie chodzi mi o to żebym był po prostu na bieżąco informowany ;-)

DZIĘKI WIELKIE!! ;D

ocenił(a) grę na 10
Gagee

Z informacji uzyskanych na zachodnich serwisach jak narazie podobniez najbardziej pewne jest DLC OMEGA Mission Pack . W której wesprzemy Arie w odbiciu stacji omega z rąk Cerberusa jets to news o tyle prawdopodobny ze sprawa ta byla poruszana w grze gracze mogli się natknąć na Arie w czysccu ktora wyraznie wspominala ze zamierza tego dokonać. Nic narazie nie wiadomo o zmianie zakonczenia , Ray Muzyka zapowiedzial jak narazie szereg inicjatyw studia na temat roziwania watpliwosci i pytac naroslych dookola zakonczenia. Inicjatywy te moga oznaczac DLC ale studio moze tez siegnąć po inne media np komiksy lub ksiazki co mialo juz w zwyczaju robic w przeszlosci. Dodatkowo maja wyjśc DLC relationship Pack pozwalajace nam lepiej i dluzej spedzic czas z nasza postacia romansową. Appearence Pack dodajace nowe stroje do gry, weapon pack nowe bronie , Oraz podobniez w przygotowaniu jest szereg DLC do trybu. To tyle co narazie wiem

ocenił(a) grę na 9
kubapol21

heheh xD dzięki śliczne :*

DLC z Omega było by jak najbardziej wskazane ;-P ponieważ sam sie zastanawiałem w trakcie gry kiedy będę w końcu mógł na nią polecieć? Pomysł który przedstawili jest jak najbardziej trafiony przez twórców. Co do drugiego DLC-ka to prawdę mówiąc jestem strasznie uchachany ponieważ moim zdaniem stanowczo za mało było w tej części erotyzmu xD CO to miało być jeden skok w bok i tyle ? xD

Jeszcze raz wielkie dzięki za info :D :* wiesz może coś na temat dat tych DLC ??

ocenił(a) grę na 10
Gagee

to DLC powinno byc w grze która jest krótka i dość mało rozbudowana, jedno wielkie złodziejstwo =/

Gagee

Wystarczy być na bieżąco z polską stroną shadowbroker.

ocenił(a) grę na 9
Destr0

dzięki na pewno odwiedzę ;-)

ocenił(a) grę na 10
Gagee

http://www.cdaction.pl/news-25869/mass-effect-3-extended-cut---darmowe-dlc-wyjas niajace-zakonczenie-latem.html

ocenił(a) grę na 9
ithyphallic90

dzieki ;)

ocenił(a) grę na 10
Gagee

jesli grasz w tryb multi w Mass Effect to to powinno Cie bardzo zainteresowac szczegolnie ze paczka ta wyjdzie 100% za darmo
http://www.youtube.com/watch?v=BasebmHiqIo
A i zobacz w 16 sekundzie jak Bioware subtelnie sobie zazartowalo z graczy ustawiajac obok siebie postacie w trzech kolorach zbroi niebieskim czerwonym i zielonym

ocenił(a) grę na 9
kubapol21

Wow już się cieszę :D będzie się działo!!!! ale rozpierducha ;D

Gagee

Pytanko wiadomo coś o DLC relationship Pack, a mianowicie jeśli dobrze myślę to rozwinięcie wątków romansowych, a nie dodanie nowych, prawda?

ocenił(a) grę na 10
mirra1313

Jeszcze długo o tym nie usłyszymy bo Bioware nie planuje wydać żadnego DLC fabularnego przed extended cut więc do lata trzeba poczekać