PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611122}
8,5 16 tys. ocen
8,5 10 1 15864
Mass Effect 3
powrót do forum gry Mass Effect 3

mam pytanie ile trzeba mieć wymiernej siły zbrojnej aby towarzysze przetrwali ( aby Zwiastun ich nie zabił ) oraz do " perfect endingu " czytałem że niby 5000, inni że 4000 im starczyło. I czy dam radę tyle pkt nabić bez multi, importując postać z ME2 + odpowiednie decyzje moralne itp?
jakby co to gram na Xboxie

michal141292

Dasz radę , na początku też grałem bez multi i nazbierałem chyba ponad 6000 pkt. Co do "perfect endingu" to niestety musisz mieć gotowość bojową równą 100% a można ją osiągnąć tylko grając w multi.

maximuson

Osiągnąłem Perfect Ending mając 94% gotowości bojowej. Ale miałem dużo war assetów (coś ok. 5000).

ocenił(a) grę na 10
michal141292

4000 tysiace wystarcza jak masz full paragon lub renegade. Generalnie najlepsze zakonczenie ejst dostepne jak przekroczysz 5 k wymiernej sily bojowej nie musisz miec 100% gotowosci

ocenił(a) grę na 10
kubapol21

osiągnięcie 100% i zebranie wszystkich możliwych jednostek nic nie daje. Zakończenie nie różni się niczym...

ocenił(a) grę na 10
a1908

jest pare roznic jak niszczysz zniwiarzy przy malej wymiernej sile bojowej to spadaja oni na ziemie i palą wszystko dookola tak ze nikt nie przeżywa. Podobnie scena z flotami jak nie masz wystarczajacej liczby punktow to zniwiarze wprost masakruja ci floty. jak masz mniej niz 3 000 punktow to katalizator wogole nie da ci do wyboru opcji syntezy ( zielonej) i wreszcie jak zniszczysz zniwiarzy a nie amsz conajmniej 5 k to nie zobaczysz sceny oddychajacego Shepa