PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611569}
7,6 8,5 tys. ocen
7,6 10 1 8521
Metro 2033
powrót do forum gry Metro 2033

Ale klimat i fabuła w moim prywatnym rankingu wywyższają ją do poziomu największych
hitów :)

ocenił(a) grę na 10
Sherem

dla mnie pod każdym względem ta gra jest 10/10

dlaczego? bo powstałą w czasie gdy na gry już nie kładzie sie nacisku na klimat czy fabułę a z reguły na wybuchy, jakieś śmieszne konflikty i grafikę

tu oczywiście była grafika ale tylko jako dopełnienie klimatu i fabuły ,mna gra zawładnęła tak bardzo że ukończyłem ja 3 razy i zrobie to jeszcze na pewno raz tylko kupie sobie maszynę do FULL HD :D

obok dead space 1 i STALKER - najlepsze gry ostatnich 5 lat

peeszet

A wg.mnie pod względem graficznym również jest rewelacyjna, tylko, na przyszłość ekipa niech zatrudni kogoś do optymalizacji. Bo jeśli się nie ma (ja akurat posiadam te parametry) intel core i-5, 4 gb ramu i 1 gb karty graficznej, można pomarzyć o odpaleniu w Dx11, na full detalach i rozdzielczości 1920x1080.

Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 10
B_janek

masz rację, optymalizacja leżała trochę, no może nawet bardzo - weźmy pod uwagę nowego (śmiesznego fabułą) ale za to genialnie zoptymalizowanego FEAR3 - optymalizacja na najwyższym poziomie, jedna z lepszych w historii gie komputerowych moim zdaniem

peeszet

Nie miałem przyjemności zagrać w FEAR 3, ale może kiedyś... Jak na teraz gra bez multi zdecydowanie za droga.

ocenił(a) grę na 10
B_janek

jak bez multi? Ponoć to lepsze multi wydane w tym roku bynajniej takie posty czytałem na forach ;)

peeszet

Multi w FEAR? To musi być coś baardzo ciekawego:).

Tak, faktycznie jest.