... ale czy tylko mnie wku**ia że jest on wszędzie? Szkoła: Minecraft, minecraft, minecraft. Internet:
Minecraft, minecraft, minecraft. Mam już go szczerze dość.
Im jest coś popularniejsze tym się więcej o tym mówi, mi się już trochę znudził :-)
To uzależnienie jest tymczasowe(do kilku lat), tak jak z każdą wypas grą...
To może wkurzyć, na Youtube jest pełno gówna tego typu, a ludzie marnują czas na oglądanie Kamila Shita, zamiast obejrzeć BARDZO dobrych Let's playerów jak CDDZeo, albo Wirgliusz.
Masz rację. Gra mi się podoba, czasami sobie pogram z Kolegami.
Ale mi się zbiera na wymioty, kiedy na YouTube są takie teksty typu "Ceść witajcie z tej stony mrCreeper123, a to jest kolejny odcnek Minecraftowych przygód"
Ogólnie Lubię Jjay'a ale to nie powód że cały YouTube Musi być zaśmiecony Minecraftem!
Co gorsza, dzisiejszy Minecraft'owicze to stanowią głownie 6-latki.
Kiedyś się ludziom znudzi, nie przejmuj się. Też tak mam: moi kumple ciągle gadają: "O matko, ale czadowy mod do minecrafta ściągnąłem" itp. ale przecież nikogo to nie obchodzi! Ja tam bardziej dla rekreacji gram, nie buduję jakichś superowych budowli.
Najgorsze jest to, że jak tylko wchodzę na YouTube'a to na głównej pełno "przygód z Minecraftem" i innych gó.wien. JEDYNA seria która mi się podobała to minecraftowy blog Jjaya, ale już go nie robi.
Większość tych, którzy nagrywają minecraft nie umieją tego robić jak np.Blow,Multi.Nie dość dostają, za to pieniądze i jeszcze łaszą o łapki.Tracę wiarę w ludzkość.
Teraz jest jeszcze gorzej. Ta nowa "Elyta" (Kaiko, Sid itd.) sprawia że chcę poderżnąć sobie gardło mydłem. W płynie.
Nom. Mam globala przez miesiąc , bo "Edytowałem wikię" i "Obrażałem jacka costam. Nawet chciał pójść na ugodę , ale ja byłem zbanowany. Eh. A taka fajna wikia.