Wszyscy nagrywają MineCrafta, mają milion subów... uooououaaaoouu! Ostrzegam wszystkich, którzy mają młodsze rodzeństwo grające w MineCrafta. Pilnujcie ich! Moja siostra bardzo często gra w Minecrafta, mam tego dosyć, ale ona na nic nie reaguje... No trudnooo, skoro chcę spędzić resztę życia przy kwadratowej gierce to trudno... Uważajcie na swoje rodzeństwo bo zacznie grać i już nie skończy! XD Co do gierki... szału nie ma, ale w sumie fajnie jest w sobie w ni pograć kiedy się nudzi... Naprawdę przyjemnie się gra, muzyczka lekko dobijająca, ale kij... Jak czasami wam się nudzi, to polecam, ale bez przesady :D 6/10
Mam młodszego brata i jakoś nie darzy on Minecrafta ani uwielbieniem ani niechęcią. Ja za to gram tak, jak w każdą inną grę. Lubię Minecrafta, ponieważ lubię tworzyć nowe rzeczy (gram też w Spore). Oceniłam na 10, nie dlatego, że ta gra jest arcydziełem tylko spełnia moje oczekiwania i daje mi pełną satysfakcję z gry. (gry oceniam w innej kategorii niż filmy :) )A żeby za tym szaleć? Nie, za stara na to jestem :) Szkoda tylko, że przez dzieciaki ta gra traci u niektórych.
Zgadzam się. Niektórzy naprawdę przesadzają. Nie cierpię komentarzy pod filmami na YouTube typu: ''kiedy majnkraft?'', ''gdzie minekraft?''. To mnie denerwuje -_-