PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660654}
7,8 819  ocen
7,8 10 1 819
Naruto Shippuden: Narutimate Storm 3
powrót do forum gry Naruto Shippuden: Narutimate Storm 3

moim zdaniem to najepsza czesc shiippuden 3 szczegolnie w 3D efekty robia wrazenie dla ana
naruto to polecany ciekaw jestem czy cena zmaleje ja dalem 200zl to zapewne ostatnia czesc?
ale tego niewim jestem w 3 rozdziale

ocenił(a) grę na 9
Luki1_filmweb

heh nie będzie jeszcze jedna:)

simek19

Mam pytanie tą część naruto na razie nie będe kupował ponieważ jest za droga zastanawiam się nad generations tylko czy nie jest to tosamo co 2 będą takie same misje jak w dwujce z paroma dodatkami????? Prosze o pomoc

ocenił(a) grę na 9
GRACJANciawo

Generations system walki ma troche inny niż 2 ćzęść. Jeśli chodzi o story mode to ma chyba najsłabsze i najkrótsze( w pierwszą część nie grałem). Jest to pare historii opowiadające o różnych postaciach. Więkrzość tego co jest w generations było już w 2 ćzęśći jak walka Jirayii z Painem i jego śmier, atak Akatsuki na wioske piasku i walka z Gaarą lub jest w 3 częśći bardziej szczegółowo przedstawione jak atak Sasuke na zebraniu 5 kage czy walka na moście z Danzo i Naruto. Generations można traktować jako dodatek do serii. Świetnie za to grało się online, lecz w momencie gdy wyszła 3 część zostało mało ludzi do gry. Czy generations jest fany ? - tak jako całość( online + krótkie story). Czy warto kupywać go dla story mode? - według mnie nie(o nie ma też wielkich walk z bossami). Ja sprzedałem generations i kupiłem trójeczke i radze poczekać i pozbierać kase:)

simek19

Powiem tak spuźniłeś się dokładnie o 3 godziny dupku właśnie gram w generations i stwierdzam że jest do niczego a zmiany które wprowadzili są wkurzające i do niczego ostrzegam wszystkich przed tą grą

GRACJANciawo

Simek a powiedz mi czy trujka dużo różni się od dwujki??????

ocenił(a) grę na 9
GRACJANciawo

wyzywasz ludzi od dupków i jeszcze oczekujesz odpowiedzi na pytania? Kolego zanim gre side kupi mozna zobaczyć na you tubie jak to wygląda nie!!!

simek19

Człowieku ! jak ktoś ma orange free mieszka na zadupiu bez sygnału to może tylko pomarzyć o you tube a wyzywać moge każdą osobe przez którą przerrznołem 90 zł wiendz spiepszaj

ocenił(a) grę na 9
GRACJANciawo

sam speprzaj nie moja wina, że mieszkasz na zadupiu. Po za tym jak nie umiesz czytac ze zrozumienie to twoja sprawa napisałem że lepiej nie kupowac i pozbierać kase na 3 część.

simek19

Napisałeś fakt ale o 3godziny za puźno

ocenił(a) grę na 9
GRACJANciawo

napisalem jak tylko zobaczyłem że mam wiadomość

simek19

Nie mogłeś tego zrobić o 3 godziny szybciej ja tu straciłem 80 zł

GRACJANciawo

Ok koniec rozmowy

ocenił(a) grę na 9
simek19

Cześć proszę o pomoc widze że grałeś w trójke i w generations wiendz jesteś kumaty w generations wkurzyło mnie to że aby uciekać trzeba było naciskać L2 i trzeba było czekać aż ci się naładuje i to mnie zdenerwowało zaś w naruto 2 wystarczyło tylko szybko naciskać R2 a jak jest w trzyjce??????? prosze o pomoc

ocenił(a) grę na 9
HUBERTciawo

jest tak samo jak w 3 części. Dla mnie to plus trzeba teraz troche myśleć a nie tylko bezmyślnie naciskać R2, lecz nie każdemu to się podoba.

ocenił(a) grę na 9
simek19

Wiesz nie miałbym z tym problemu gdyby nie kwestia przyzwyczajenia jak grałem w generations przez internet pokonał mnie bigen mnie batle harmened ninja ( sorry nie wiem jak to się pisze) czy pozatym nie ma żadnych zmian w systemie walki????? i czy story mode dorównóje dwójce? i ostatnie pytanie i daje ci spokój czy da się wyłączyć to TENGO JASZI ( wiesz przed walką tak mówi)

ocenił(a) grę na 9
HUBERTciawo

story mode dorównuje drugiej części ale czy jest lepsze to nie wiem. Zmiany hmm przy suportah więcej osób jutsu z powietrza może robić , na przykład naruto razengana z góry wali hehe..Liczba kombosów postaci z 4 została zredukowana do 3 Dużo postaci ma szybką przemianę np. Neji w czasie kombosów za pomocą jednego ruchu analogiem włącza byakugana. Tengo Jaszi co to jest ??

ocenił(a) grę na 9
simek19

Jak zaczyna się walka nie w story mode tylko free batle gość mówi tengo jaszi i to mnie strasznie denerwóje ale walić to powiedz szczerze co teoim zdaniem jest lepsze dwójka czy trujka??

ocenił(a) grę na 9
HUBERTciawo

Tengo Jashi to na bank było przy japońskim dubbingu, ja zawsze gram przy angielskim:) Wiesz na początku przygody z generations też miałem problemy z odzwyczajeniem się od dwójki i na początku tylko baty zgarniałem. Przy przejściu z Generation na 3-kę już nie było problemu. Która lepsza pytasz ?Dla mnie 3-jka, walki są bardziej dynamiczne, prawie 90 postaci, szybke transformacje( postacie z mocarną transformacją jak Itachi, Sasuke czy demony to po staremu).Wady są takie jak w poprzednich odsłonach balans postaci itp. Jeśli lubisz anime to polecam , do systemu walki idzie się przyzwyczaić. Jeśli zdecydujesz śię na zakup , to radze poczekać do grudnia, bo wyjdzie Naruto UNS3 Fullburst. Zawierać będzie nowe stroje dodadkową postać i w story mode nowy chapter i troche nowych pobocznych misji.

ocenił(a) grę na 9
simek19

Niby masz racje żeby poczekać na fullburst ale z drugiej strony naruto UNS 3 już staniało a ten nowy pewnie będzie kosztował o wiele więcej muszę poczytać o tym fullbust tak czy inaczej kupie nowego naruto przekonałeś mnie swoją wypowiędzią dzięki trzymaj się

ocenił(a) grę na 9
HUBERTciawo

heh fajnie że pomogłem. Jak już będziesz miał gre to będziemy musieli zagrać pozdro.

ocenił(a) grę na 9
simek19

Też miałem ci to zaproponować nie martw się jeszcze się zmierzymy

ocenił(a) grę na 9
HUBERTciawo

heh oki trzymam za słowo:)