moim zdaniem to najepsza czesc shiippuden 3 szczegolnie w 3D efekty robia wrazenie dla ana
naruto to polecany ciekaw jestem czy cena zmaleje ja dalem 200zl to zapewne ostatnia czesc?
ale tego niewim jestem w 3 rozdziale
Mam pytanie tą część naruto na razie nie będe kupował ponieważ jest za droga zastanawiam się nad generations tylko czy nie jest to tosamo co 2 będą takie same misje jak w dwujce z paroma dodatkami????? Prosze o pomoc
Generations system walki ma troche inny niż 2 ćzęść. Jeśli chodzi o story mode to ma chyba najsłabsze i najkrótsze( w pierwszą część nie grałem). Jest to pare historii opowiadające o różnych postaciach. Więkrzość tego co jest w generations było już w 2 ćzęśći jak walka Jirayii z Painem i jego śmier, atak Akatsuki na wioske piasku i walka z Gaarą lub jest w 3 częśći bardziej szczegółowo przedstawione jak atak Sasuke na zebraniu 5 kage czy walka na moście z Danzo i Naruto. Generations można traktować jako dodatek do serii. Świetnie za to grało się online, lecz w momencie gdy wyszła 3 część zostało mało ludzi do gry. Czy generations jest fany ? - tak jako całość( online + krótkie story). Czy warto kupywać go dla story mode? - według mnie nie(o nie ma też wielkich walk z bossami). Ja sprzedałem generations i kupiłem trójeczke i radze poczekać i pozbierać kase:)
Powiem tak spuźniłeś się dokładnie o 3 godziny dupku właśnie gram w generations i stwierdzam że jest do niczego a zmiany które wprowadzili są wkurzające i do niczego ostrzegam wszystkich przed tą grą
wyzywasz ludzi od dupków i jeszcze oczekujesz odpowiedzi na pytania? Kolego zanim gre side kupi mozna zobaczyć na you tubie jak to wygląda nie!!!
Człowieku ! jak ktoś ma orange free mieszka na zadupiu bez sygnału to może tylko pomarzyć o you tube a wyzywać moge każdą osobe przez którą przerrznołem 90 zł wiendz spiepszaj
sam speprzaj nie moja wina, że mieszkasz na zadupiu. Po za tym jak nie umiesz czytac ze zrozumienie to twoja sprawa napisałem że lepiej nie kupowac i pozbierać kase na 3 część.
Cześć proszę o pomoc widze że grałeś w trójke i w generations wiendz jesteś kumaty w generations wkurzyło mnie to że aby uciekać trzeba było naciskać L2 i trzeba było czekać aż ci się naładuje i to mnie zdenerwowało zaś w naruto 2 wystarczyło tylko szybko naciskać R2 a jak jest w trzyjce??????? prosze o pomoc
jest tak samo jak w 3 części. Dla mnie to plus trzeba teraz troche myśleć a nie tylko bezmyślnie naciskać R2, lecz nie każdemu to się podoba.
Wiesz nie miałbym z tym problemu gdyby nie kwestia przyzwyczajenia jak grałem w generations przez internet pokonał mnie bigen mnie batle harmened ninja ( sorry nie wiem jak to się pisze) czy pozatym nie ma żadnych zmian w systemie walki????? i czy story mode dorównóje dwójce? i ostatnie pytanie i daje ci spokój czy da się wyłączyć to TENGO JASZI ( wiesz przed walką tak mówi)
story mode dorównuje drugiej części ale czy jest lepsze to nie wiem. Zmiany hmm przy suportah więcej osób jutsu z powietrza może robić , na przykład naruto razengana z góry wali hehe..Liczba kombosów postaci z 4 została zredukowana do 3 Dużo postaci ma szybką przemianę np. Neji w czasie kombosów za pomocą jednego ruchu analogiem włącza byakugana. Tengo Jaszi co to jest ??
Jak zaczyna się walka nie w story mode tylko free batle gość mówi tengo jaszi i to mnie strasznie denerwóje ale walić to powiedz szczerze co teoim zdaniem jest lepsze dwójka czy trujka??
Tengo Jashi to na bank było przy japońskim dubbingu, ja zawsze gram przy angielskim:) Wiesz na początku przygody z generations też miałem problemy z odzwyczajeniem się od dwójki i na początku tylko baty zgarniałem. Przy przejściu z Generation na 3-kę już nie było problemu. Która lepsza pytasz ?Dla mnie 3-jka, walki są bardziej dynamiczne, prawie 90 postaci, szybke transformacje( postacie z mocarną transformacją jak Itachi, Sasuke czy demony to po staremu).Wady są takie jak w poprzednich odsłonach balans postaci itp. Jeśli lubisz anime to polecam , do systemu walki idzie się przyzwyczaić. Jeśli zdecydujesz śię na zakup , to radze poczekać do grudnia, bo wyjdzie Naruto UNS3 Fullburst. Zawierać będzie nowe stroje dodadkową postać i w story mode nowy chapter i troche nowych pobocznych misji.
Niby masz racje żeby poczekać na fullburst ale z drugiej strony naruto UNS 3 już staniało a ten nowy pewnie będzie kosztował o wiele więcej muszę poczytać o tym fullbust tak czy inaczej kupie nowego naruto przekonałeś mnie swoją wypowiędzią dzięki trzymaj się
heh fajnie że pomogłem. Jak już będziesz miał gre to będziemy musieli zagrać pozdro.