PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656256}
6,2 5,8 tys. ocen
6,2 10 1 5782
Need for Speed: Most Wanted
powrót do forum gry Need for Speed: Most Wanted

Dużo wyścigów, dużo samochodów, odblokowywanie ulepszeń i spora mapa. Model jazdy jest
naprawdę przyjemny (zarówno grając na kierownicy, jak i na strzałkach). Myślę, że większość złych
ocen jest spowodowanych sentymentem do starego most wanted, który miał zupełnie inny klimat
i model rozgrywki. Jednak muszę przyznać, że podtytuł jest mylący, bo pościgi zeszły tu na dalszy
plan, natomiast wyścigi są bardzo fajne.
Od razu zaznaczam, że jest to subiektywna opinia i nie musicie się z nią zgadzać. Jeśli jednak tak
jest to zapraszam do dyskusji :)

ocenił(a) grę na 9
LEGOMAN10540

Nie rozumiem tej nagonki na grę, gra się naprawdę przyjemnie, jest dużo samochodów a przecież w NFS nigdy nie było dużego wyboru fur. Ktoś nawet pisał, że jest fatalna grafika, nie będę tego nawet komentował. Model jazdy typowo zręcznościowy czyli to za co lubimy NFS-y, narzekania na brak fabuły to też jakieś nieporozumienie, po co komu fabuła w wyścigach. Można narzekać na brak tuningu ale mi akurat to nie przeszkadza, można przecież ulepszać samochody a doklejanie spojlerów czy kalkomania na lambo czy sls-ie nie jest do niczego mi potrzebna. Na pewno minusem są pościgi z policją, które są za trudne i nie dają żadnej frajdy a przecież to była kwintesencja starego Most Wanted, jak i soundtrack nie jest za dobry moim zdaniem ale ogulnie gra jest naprawdę dobra.

ocenił(a) grę na 1
LEGOMAN10540

Gra to jedna wielka porażka. Grałem we wszystkie części NFS-a oprócz The Need For Speed. Polecam ci NFS 3, NFS 4 który jest niesamowity lub NFS Porshe 2000 to były prawdziwe NFS-y

ocenił(a) grę na 1
killerek132

chociaż kolejne części do Carbona też nie były złe następne to PORAŻKA przez wielkie P

ocenił(a) grę na 8
killerek132

Grałem w 3 i 4 i rzeczywiście są niezłe. Porshe niezbyt mi się podobało. Ale w moim odczuciu ta gra nie wiele ustępuje części 3 i 4. Przy obu dobrze się bawiłem.