Jak wyżej.
Narazie niska ocena hmmm chętnie poczytam jakieś opinie.
Oglądając trailery no to grafika na najwyższym poziomie ale jak z grywalnością, bo w Hot Pursuit (2010) też grafa była super, grywalność okej ale już prowadzenie samochodu to dla mnie porażka, jakbym klocem jakimś jechał. Mam nadzieję że tu będzie lepiej ;)
prowadzenie troche Cieszko przyznam ,ale po jakiś 15 min przyzwyczaiłem sie już . Grafika ładna i wg wciągająca jest tym razem twórcy nie postawili na twardą fabułę jak w ostatnich częściach zbierasz punkty i trafiasz na top wanted na po chyba 3 pościgach z policją juz byłem na 5 top ;p bardziej jest to postawione na szukanie nowych aut bo jest ich aż 135 ja odnalazłem tylko 25 no i na rozgrywkę z e znajomymi
135 aut. To zajebiście !
No ale jak prowadzenie do dupy, to trochę szkoda. Mi już w Hot Pursuit nie pasowało.. ciekawe jak będzie tu.
Co do prowadzenia nie jest aż tak źle zależy jaki samochód prowadzisz,co do fabuły nie ma jej czyli tytuł jest zrobiony tylko dla zmyłki od razu mówię nie jest to kontynuacja nie jest to remake nie ma to nic wspólnego z Most Wanted bliżej mu do Hot Pursuit.
Mamy wyścigi i pościgi oraz marną listę 10 najlepszych kierowców od razu też napisze że ich bryki są fabryczne nie takie jak w starym MW i są też często słabe a tuningować je można po wygraniu wyścigu lub zajęciu 2 pozycji,a na każdy samochód jest chyba 5 wyścigów od poziomu Easy do Hard,nie ma też jak było w starej wersji obiektów do rozwalenia tak by uszkodziły radiowozy,a jeśli są to pewnie jest ich mało bo ja jestem na 7 miejscu po pierwszym dniu gry i nie spotkałem się z tym,muzyczka jest dość kiepska 2 kawałki mi się spodobały,grafika jest jaka jest choć każdy wie o co tak naprawdę powinni się postarać twórcy serii NFS podszywając tą grę pod tytuł starego MW.Zapomniałbym napisać kraksę w tej grze jest tak łatwo zaliczyć że aż doprowadza to do nerwicy byle otarcie o wóz powoduje włączanie się nam filmiku jak to demolujemy swój wóz no i przed pościgiem nie da się gdzieś schować tylko trzeba uciec a potem czekać aż opadną nam impulsy pościgu tym czasem trzeba uciekać powoli w kierunku gdzie nie ma patrolu który nas poszukuje, a z rywalami z 1/10 trzeba nie tylko wygrać ale też trzeba po wyścigu ich wóz zdemolować jeśli to uczynimy zdobywamy ich samochód i skreślamy na zawsze rywala z tejże listy.To tyle Pozdrawiam
Gra jest robiona pod rozgrywkę on-line. Fabuła dla jednego gracza nie istnieje. Fabuły nie ma żadnej, przez to nie ma klimatu. Jeździmy jak paralitycy po mieście szukamy bezsensownych wyścigów i tyle. Szkoda kasy na tę produkcję. To się wogóle nie umywa do poprzedniej wersji. Poza tym grafika jest jakaś niedzisiejsza. No i podobno tego MW robiło inne studio, co widać.
NFS skończył się na Carbonie przecież te samochody prowadzą się jak wóz z węglem nie wiem gdzie są panowie od poprzednich części poumierali ??? Myślą że grafika to jest wszystko a po za tym myślę że nie próbują zrobić gry pod graczy tylko wykorzystują już jak mogą markę bo wiecie jak to jest wychodzi nowy NFS to trzeba kupić nie i stówa w plecy powiedziałem dopóki coś się nie zmieni nie wydam ani złotówki. Wielki mi hit chyba dla dzieci które wgrały tylko w 2 poprzednie części. Krzyczę w niebogłosy GDZIE JEST STARY DOBRY POCZCIWY KLIMATYCZNY NFS !!!!!!!!!!!!!!