PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656256}
6,2 5,8 tys. ocen
6,2 10 1 5794

Need for Speed: Most Wanted
powrót do forum gry Need for Speed: Most Wanted

Bo dostałem 2 dni temu od ojca i jeszcze nie odpakowałem. Opłaca się w to zagrać na Xboxie?

Jeżeli jesteś zagorzałym fanem NFSów do Carbona i wszystko co było później uważasz za śmieci to nie rozpakowuj, oddaj do sklepu i wymień na coś innego (jeżeli masz paragon) albo sprzedaj na allegro, a pieniądze przepij, chyba, że jesteś niepełnoletni to cokolwiek :P A jeżeli lubisz się trochę po ścigać na sieci z ludźmi, którzy cały czas Ci to utrudniają wjeżdżając w Ciebie, to Ci sie spodoba. Prawdę mówiąc zależy na kogo trafisz w trybie online, czasem sie trafią normalni ludzie, a czasem trolle. Prawda jest taka, że NFS jest to do d**y, ale gdy patrzysz na to jak na zwykłą grę wyścigową to zaczynasz się dobrze bawić.

laska002

Hmmm no mimo wszystko chyba jutro po południu gdy wstanę to odpakuję i zagram. Może na kacu będzie lepiej wchodzić heh.

Nie słuchaj hejterów. Jeżeli grałeś w Hot Pursuita (tego nowego) i Ci się podobało, to to też na pewno Ci się spodoba. Most Wanted to arcade'ówka w starym stylu, sama akcja bez zbędnej fabuły i tuningu wizualnego. Do tego ta piękna grafika. Jeżeli kręci Cię takie coś, to ta gra jest dla Ciebie.

Citizen_Insane

Heh no dobra zachęciliście mnie trochę juz się ogarnąłem po wczorajszym i zaraz odpakuję i zagram.