PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656256}
6,2 5,8 tys. ocen
6,2 10 1 5793
Need for Speed: Most Wanted
powrót do forum gry Need for Speed: Most Wanted

Moim zdaniem seria NFS umarła w butach. Gdzie się podział stary klimat NFS? Nie warto kupować tej gry, pieniądze w błoto.

Taczi

Seria NFS już raz był w opałach i pewnie znowu się odbije ;)

ocenił(a) grę na 4
Curt90

Jeżeli dalej będą robili taki syf to w to wątpie :)

ocenił(a) grę na 1
Taczi

Ja mam tylko nadzieję że NFS kiedyś powróci i znowu będzie Królem swojego gatunku, tęsknie za starym NFS-em z lat 90. Chociaż moim skromnym zdaniem nie było źle do Carbona później każdy tytuł to co raz większy szajs.

Kupiłem specjalnie kierkę pod Shifta i gdy doszedłem do najszybszych klas samochodów trudno było się utrzymać na prostej a co tu mówić o łukach czy zakrętach...

killerek132

Po Carbonie NFS umarł:) Most wanted, Carbon oraz wcześniejsze, te gry to klasyki:) przyjemnie pograć i po wspominać :)

ocenił(a) grę na 1
Pawlovsky

dokładnie nic dodać nic ująć !

killerek132

Mogli zakończyć serie NFS po Carbonie, odeszliby w pięknym stylu^^ + fajny filmik kończący.

Pawlovsky

Przed premiera najnowszej odslony NFS'a bylem niecierpliwy. Zylem nadzieją, ze bedzie to rownie dobra gra jak i ta z 2005 roku. Na przełomie 12/13 roku, producenci takiej marki powinni wydac NIEMAL perfekcyjne multimedialne dzielo, biorac pod uwage dokonania takich firm jak Rockstar Games czy Ubisoft (rzecz jasna dla innych przyklad ten moze wplywac negatywnie). Niestety od kilku lat zawodzą. Zauwazylem, ze w momencie gdy przestali dodawac zrodlo satysfakcji w postaci zdobywaniu konkretnych czesci i tuningowaniu wlasnego modelu samochodu, zawazylo to na ilosci sprzedanych egzemplarzy i sredniej ocenie gry na najwiekszych portalach internetowych na calym swiecie. Jedynym wg. mojej opinii plusem w tej odslonie jest wybor samochodow. Poza tym wszystko jest zbyt przewidywalne. Po 1 tzw. "boss'ie" mozna byc pewnym jakie rezultaty i nagrody przyniesie droga do pokonania kolejnego. Grywalnosc pozostawia wiele do zyczenia ze wzgledu na reakcje uzywanego przeze mnie analoga w padzie konsoli PS3. Menu wymaga kilku poprawek, zaczynajac od 'poziomu trudnosci' wybierania poszczegolnych odnosnikow. Do tego nie ma co liczyc na wprowadznie jakichkolwiek dl'ow wspomagajacych, wzbogacajacych czy tez upiekszajacych rozgrywke czy wyglad, gdyz jak wiadomo producenci tej serii nie naleza do anty komercyjnej grupy, przez co moge smialo zapewnic, ze w ciagu kilku tyg. ukaze sie pierwszy trailer ukazujacy nadchodzaca nadzieje dla fanow. Ja w tym czasie zaczne promowac w artykulach haslo brzmiace "Co za duzo to niezdrowo".