PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685671}
6,3 2,3 tys. ocen
6,3 10 1 2300
Need for Speed Rivals
powrót do forum gry Need for Speed Rivals

W to nie da się grać!

użytkownik usunięty

Najpierw wita jakieś kretyńskie intro którego nie da się przyspieszyć, potem garaż i wprowadzenie, tak masz trzymać w i nie mogę rozpocząć gry bo enter nie działa ale co się dowiaduję z forów od ludzi z takim problemem że trzeba wcisnąć pgup i Fn jednocześnie, co to k..wa miało być? Gra rusza ale nie, ustawienia rozdzielczości są takie że i tak gra nie chodzi płynnie ale gdzie są ustawienia? Czemu już po wejściu w grę nie mam pulpitu z ustawieniami. I czemu do ch..lery nie mogę ruszać kursorem tylko bawić się jakimś pgup/pgdn. Usunąłem to dziadostwo i więcej żadnego nowego Need for speeda nie tykam bo to ścierwo robione wyłącznie dla kasy a interfejs w tej grze to wprost obraza gracza. Dziękuję za uwagę.

użytkownik usunięty

Dobra cofam to, intro jest kretyńskie i obsługa gry jest konsolowa ale sama gra nie jest wcale taka zła. Grafika bardzo dobra. Najbardziej efektownie wyglądający Need for Speed od czasów Most Wanted 2005. Model jazdy jest odrobinę kanciasty ale idzie się przyzwyczaić. Tryb pojedynczego gracza to pewnie ledwie namiastka tego co czeka w trybie multi. Ogólnie nie jest tak tragicznie jak piszą co niektórzy użytkownicy. Dobra gra, warto zagrać choćby żeby sobie pozwiedzać okolicę a mapka jest zróżnicowana.