PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627664}
8,6 39  ocen
8,6 10 1 39
Panzer Corps
powrót do forum gry Panzer Corps

Panzer Corps = PG++

ocenił(a) grę na 10

Panzer General to jedna z pierwszych strategii w jaki się zagrywałem ( na 386 SX =) - Panzer Corps - to lekko zmodyfikowana, poprawiona graficznie i lepiej zbalansowana wersja tamtej genialnej gry + fajny edytor - dla mnie spełnienie marzeń =))

użytkownik usunięty
TruR

Dla mnie również. :-)

ocenił(a) grę na 9
TruR

Panzer General mimo iż ma gorszą grafikę jest lepszy choćby ze względu na większą ilość jednostek i scenariuszy.

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

Nie do końca - w tej chwili sa juz dostępne odrębne scenariusze dla każdego roku (39-45) z podziałem na front (wsch. i zach) - co ciekawe ja sciągnąłem sobie moda który pozwalał mi rozegrać kampanię z orginalnego PG - minimalnie okrojona (całkowity brak Afryki) ale powrót do przeszłości - bezcenny ;)
P.S Dodam tylko że 'Afryka' jest wydana jako odrębna gra a gra jako taka ma całą funkcjonalność starego PG plus np . system odznaczeń który w orginalnym PG ograniczał się do dodawania gwiazdek i okreslania momentu w którym się ja zdobyło...

TruR

Skonczylem juz 2x podstawe, 7 pierwszych DLC, dodatek Afrika Korps i ostatnie Allied Corps. Teraz sciagnalem najnowsze 3 DLC na froncie zachodnim i znowu zarywam nocki ;)

CyboRKg

Pozniej Soviet Corps, a teraz zagrywam sie w kolejne 3 DLC o nazwie US Corps.