PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627416}

Podróż

Journey
2012
8,2 3,4 tys. ocen
8,2 10 1 3408
Podróż
powrót do forum gry Podróż

Czy jest wersja na PC

użytkownik usunięty

I jeśli tak to gdzie można ją zdobyć?

Niestety nie ma jej.

ocenił(a) grę na 10

Tylko na Play Station powstała... Też mnie to wkurza.

ocenił(a) grę na 9

Niestety, nie ma i na 100% nie będzie. To tzw. "exclusive" dla PS3...

ocenił(a) grę na 10

dlaczego sony, które wyłożyło pieniądze na tę grę ma dzielić się z PCtowcami, do tego w większośći złodziejami? (polskie standardy) : )

eddie_maiden6

Wiesz... NIENAWIDZĘ takich szmaciarzy jak ty !

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

o, właśnie o tym pisałem : )

eddie_maiden6

Myślisz że jesteś taki sprytny ?
Jeżeli gra jest bardzo dobra to i na PC świetnie by się sprzedała więc takie twierdzenie że PC to złodzieje jest prostackie i pokazuje jak nie przemyślana była ta wypowiedz albo po prostu jakim jesteś głupkiem !
Jesteś zwykłym cwelem oskarżając z góry kogoś za złodziejstwo !

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

PC to PC. Złodziejami mogą być gracze, którzy kradną gry, ściągając je np. z torrentów - wystarczy przejrzeć ilość seedów z IP naszego kraju, by znaleźć jeden z konkretniejszych dowodów. Druga sprawa - nieprzemyślana* piszemy razem. Trzecia sprawa, ostatnia - naucz się czytać ze zrozumieniem. Jeżeli nie kradniesz gier, uczciwie je kupujesz to znajdujesz się w mniejszości i za to ogromny szacunek. Niestety, należysz też do większości zakompleksionych nastolatków, którzy obrażają innych na lewo i prawo, przeplatając je z błędnie sklejonymi zdaniami, które udają i tak słabe argumenty. Propsy za to, że poświęciłem Tobie te parę minut na odpowiedź. Cześć : )

eddie_maiden6

Napisałeś że Sony się nie opłaca wydawać tej gry na PC bo to złodzieje ! może trochę ratuje Cię to że napisałeś "w większośći"
gdzie zrobiłeś błąd a będziesz komuś wytykał !
No i ilość seedów nie tyczy się tylko gier ale wszystkiego muzyki , filmów itp. no i co porównywałeś to z innymi krajami że u nas większe złodziejstwo ? WTF ?
No i pisząc coś o zakompleksionych nastolatkach uświadamiasz mi że nie jesteś taki za jakiego chcesz uchodzić ponieważ na podstawie tego co napisałem błędnie zinterpretowałeś fakty no cóż dla mnie lepiej
No i to jest w sumie bezsensowna dyskusja który Ty wywołałeś !

P.s No już OK przepraszam za moje niechlujstwo w pisowni ale mi się nie chce :]

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

okay, okay. cześć.

eddie_maiden6

NO ! baw się !

ocenił(a) grę na 10
eddie_maiden6

Dobrze gada. Polać mu ;)

ocenił(a) grę na 7
eddie_maiden6

Wy konsolowcy wszyscy tacy święci a pewnie 90% z was ma przerobiony napęd i jedzie pięknie gry z neta ,bo multi i tak za drogi żeby płacić, wiec co wam szkodzi tak ?? :)

ocenił(a) grę na 10

Nie ma i nie bedzie. Za to kocham sony ze ryzykuje i inwestuje w niekoniecznie kasowe projekty. Kupujcie konsole i grajcie tam jest jeszcze wiecej niespodzianek ktore na PC niestetety sie nie ukaza.

ocenił(a) grę na 7

teraz już jest

Jest już na pc do kupienia w epic