ponad 100zł 2 lata po premierze? dziwne... i nie, nie chcę kupować na Steamie tylko wersję
pudełkową....
2 lata miną w kwietniu 2013 ;> a droga, bo to valve a nie indie ;] no i do tego jest dobra, naprawdę, a ten mod na 2 graczy uh, cudny i można ponoć robić mapy z oryginalną wersją ;o
że dobra to wiem, bo już ściągnąłem i zagrałem. wiem że ściąganie to nie najlepsza opcja, ale i tak kiedyś kupię i zagram w co-op i budowanie map bo w ściągniętej wersji się nie da. Będę do niej wracał bo to na prawdę kawał dobrej roboty. czekam na 3 część
Możesz poszukać wersji do ściągnięcia, w której coop jest możliwy. ;> Tylko pamiętaj, że 2 osoba musi mieć tą samą wersję by z Tobą zagrać, pliki muszą się zgadzać.
nie, na razie sobie odpuszczę. nawet mi się nie chcę, a i tak mi się nie spieszy... ;]
Raz na jakiś czas jest w promocji na Steamie za 4-5 euro, więc może czas wydorośleć i kupić coś przez internet? W tym przypadku wyjdzie przecież na to samo, tylko pięć razy taniej.
Valve olewa sprzedaż pudełkową szerokim strumieniem i powinieneś się już o tym zorientować.
Chodzi o to, że wystrzeganie się robienia czegoś bez wyraźnego powodu jest po prostu głupie. Kupując wersję pudełkową zamiast wersji elektronicznej w promocji, wyrzucasz 80 złotych na kawałek plastiku, który nie przyda ci się do niczego po instalacji.
Wypatruj promocji na Steamie. Kiedy będzie jakaś wyprzedaż jesienna albo coś w tym stylu, dostaniesz tą grę za dwadzieścia złotych, albo coś koło tego. Być może jeszcze wcześniej zrobią jakiś "szalony weekend" z obniżką -75%, jak to mają w zwyczaju.
Poza tym, nawet w normalnej sytuacji Portal 2 kosztuje na Steamie tylko 15 euro. Płacić możesz złotówkami, system przelicza pieniądze według aktualnego kursu, a wszystkie podatki są już wliczone.