PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625630}
4,7 22  oceny
4,7 10 1 22

Psychotoxic
powrót do forum gry Psychotoxic

Udało się wreszcie przejść tą grę, w bólach, ale się udało.

Plusy:
+ przyjemność strzelania z broni
+ dodatkowe bonusy - tzn. tarcza, spowolnienie czasu itp.
+ mapy - są ciekawe, pomysłowe, klimatyczne, chociaż mi się lepiej grało na tych w świecie rzeczywistym
+ pomysł z wchodzeniem w sny

Minusy:
- etapy zręcznościowe - szczególnie pierwsza mapa ze snu
- nie wiadomo gdzie iść - nieraz się trzeba nałazić
- krzywy celownik w karabinie z tłumikiem - żeby zabić kogoś stojącego daleko, trzeba celować poniżej styku 3 kresek
- misje na czas - chociaż nie sprawiają dużo problemu, ale są
- poziom trudności - zanim się ogarniemy i przyzwyczaimy, ale i tak są niektóre momenty, że ginie się często, szczególnie jak apteczek brak, a przed nami jeszcze trochę wrogów, a wrogowie dosyć szybko nam zmniejszają pasek życia
- problem sprzętowy - pewnie chodzi o kartę graficzną, w każdym razie vp3 codec niewiele daje, filmy się nie odtwarzają, ale nie da się ominąć czarnego ekranu, musi swoje potrwać, dopiero jak przełączymy w tryb okienka, to da się omijać filmy, ale weź i graj w okienku. Poza tym gra parę razy się zacinała

Podsumowując, już wcześniej mi się podobała ta gra i tak się uparłem teraz, że musiałem wreszcie ją przejść. Moment, w którym wcześniej się zaciąłem, udało się przejść w tak prosty sposób, że aż nie mogłem na niego wpaść wcześniej. Miałem problem z błyskawicznie napełniającą się wodą/szlamem w misji "The Escape", o dziwo w gameplay'u nie ma tam żadnej napełniającej się wody. W każdym razie po śmierci wychodziłem z gry, a wystarczyło po prostu wcisnąć wczytaj (ale nie wczytywać żadnej gry), a potem wrócić do gry naciskając "Esc" i już można było chodzić po tej wodzie i wyjść z tego miejsca. Poza tym gra mi się podobała, fajnie się strzelało, a to jedna z podstaw w fps'ach, no i ogólnie dobra gra.