PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614331}
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1447
Red Dead Redemption: Undead Nightmare
powrót do forum gry Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Owszem dla osób które lubią gry typu Resident Evil polecam, gra (dodatek) ma genialny jajcarski klimat ale na zawsze popsuła mi wspomnienia z fabuły RDR

użytkownik usunięty
nakati_snake

też tak sądzę dodatek jest znacznie gorszy od ŚWIETNEJ podstawy

nakati_snake

Coś w tym jest. Dodatek nie jest zły, ale sam fakt, że akcja dzieje się w tych samych lokacjach, w których podstawka, a także znacząco odbiega klimatem (jest po prostu inny), wpływa na postrzeganie samego RDR.

nakati_snake

You eat babies !!

użytkownik usunięty
crazy_race

Hahahahaa

nakati_snake

Przecież to dla żartu jest a nie na serio. To tak jak by powiedzieć że "Kosmiczne Jaja" zabiły wspomnienia z fabuły "Gwiezdnych Wojen".

ocenił(a) grę na 10
Grievous

zgadzam się....

ocenił(a) grę na 9
nakati_snake

Moim zdaniem dodatek jest równie genialny jak RDR.

ocenił(a) grę na 9
holstensa

dodatek jest świetny i ma naprawdę dobry klimat, nie wiesz kiedy i z której strony zostaniesz zaatakowany, często jesteś w ferworze walki musisz szybko reagować a w podstawie latasz sobie jak jakiś niezniszczalny robocop niczego się nie boisz nużące są podróże i mało wymagające misje, naprawdę myślę że gdy poprawią poziom trudności na znacznie większy, uczynią jazdę koniem przyjemniejszą (tak przyjemną jak jazda samochodami w gta nie wiem czy to możliwe :-P) oraz poprawią sterowanie będzie to super gra

nakati_snake

Prosze o pomoc z tą grą przeszedłem wszystkie misje spaliłem wszystkie cmentaże zabiłem wielką spope ( yeti) i została mi na mapce jeszcze jedna misja wyglądająca jak kamera i nie wiem co mam zrobić POMOCY

ocenił(a) grę na 8
HUBERTciawo

moze to jest film do ogladniecia w kinie? :P

ocenił(a) grę na 8
HUBERTciawo

Może to trochę późna odpowiedź, ale z tego co kojarzę aby ją zaliczyć należało złapać na lasso tego zombie plującego zielonym jadem, związać go i żywego przywieźć w miejsce zaznaczone na mapce niedaleko tych wież wiertniczych.

ocenił(a) grę na 8