Bo nie ma żadnych wskazówek na ten temat, a doszedłem do momentu kiedy mam to zrobić i nie
mam pojęcia jak to zrobić.
A do gry nie było żadnej instrukcji bo kupiłem ja na steam.
Na padzie kręcisz lewym analogiem w kierunku odwrotnym do kierunku wskazówek zegara w celu przewinięcia wspomnienia, zgodnie z ruchem wskazówek zegara w celu poprowadzenia wspomnień do przodu. Szybkie kręcenie przyspiesza akcje, wolne spowalnia.
Ogólnie polega to na tym, że jak oglądasz scenkę pierwszy raz to po jej zakończeniu cofasz analogiem do początku i zaczynasz oglądać raz jeszcze, w momencie kiedy pojawia się error graficzny w jakimś miejscu, powoli cofasz się do tego miejsca i masz możliwość zmian we wspominaniach.
Teraz aby zmienić odpowiednio wspomnienie należy w zależności od scenki użyć różnych sekwencji zmian - trochę trzeba pokombinować.
Zresztą wszystko jest imho dobrze objaśnione przy pierwszej takiej scence do manipulacji.
"Zresztą wszystko jest imho dobrze objaśnione przy pierwszej takiej scence do manipulacji."
Właśnie nie, bo nie jest pokazane co nacisnąć.
Generalnie mnie wkurza wielkość napisów w tej grze są tak małe, że człowiek albo patrzy na napisy, albo na resztę ekranu. Niestety w opcjach nie ma mozliwości powiększenia.