PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606961}

Resident Evil 5

Biohazard 5
2009
7,3 5,8 tys. ocen
7,3 10 1 5753

Resident Evil 5
powrót do forum gry Resident Evil 5

Dziś zdobyłem platynowe trofeum w RE5 czyli zrobiłem wszytko co można zrobić w Residencie. I po przejściu 3 razy doszedłem do wniosku, że ta gra to totalne dno, nie są to już zombiaki czyli nieumarli tylko murzyni którym wyrastają robale z głowy. Bardzo bolało mnie również to, ze od 4 częsci zombie myślą. Tutaj używają taktyki, zasuwają na motorach i ciężarówkach mimo iż nie mają mózgu. Dałem ocenę 6/10 bo starałem się wynaleźć plusy - w grę świetnie gra się na 2 osoby, graficznie całkiem nieźle się prezentuje i zabijanie przeciwników sprawiało mi wielką przyjemność no ale cóż mam nadzieje ża Operation Racoon City nie będzie w ogóle podobna do poprzedniczki.

nakati_snake

Słusznie, post miły w czytaniu, i masz rację RE 5 to najgorsza cześć CAPCOM'u !
ja jestem wierny tradycji i serii RE i utrzymam ocenę 10...może to lekka przesada :)
W RE 5 grałem kilkakrotnie - i nadal też uważam że murzyni którym wyrastają robale z głowy. Bardzo bolało mnie również to, ze od 4 części zombie myślą. Tutaj używają taktyki, zasuwają na motorach i ciężarówkach mimo iż nie mają mózgu.

I oby kolejne części były lepiej dopracowane, no i by zachwyciły gracza tym co miał kiedyś (RE1,2,3,4) :)