PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606961}

Resident Evil 5

Biohazard 5
2009
7,3 5,7 tys. ocen
7,3 10 1 5746
Resident Evil 5
powrót do forum gry Resident Evil 5

Moim zdanie zwalone w tej grze jest to że masz własnego przydupasa który cie chroni fajna była 4
część miała dobry klimat i sam dbałes o siebie i dziewice prezydenta a tu co .

użytkownik usunięty
adilf11

Dokładnie, ale fizyka gry, i napierdzielanka kilkunastu murzyńskich zombee też podnosiło tętno, to dobry plus, mniejsza o minusy których jest dużo, giermki to zawsze sam problem, ale jakoś zawsze dawało się radę samemu, jak jest pomocnik zabawa znika bo pajac ciągle obrywa....

Moze kiedys zagram ale wątpie

użytkownik usunięty
adilf11

Ja jednak polecam, co do serii RE RE 5 to mocny tytuł z całej serii...chociażby brakiem liniowości czy niezłą grafiką ;)

ocenił(a) grę na 7

Nieliniowa grą to jest Deux Ex ale nie RE5, badzmy powazni...

użytkownik usunięty
Wilkinson

Dokładnie, dzięki za poprawienie błędu, bo chodziło mi to dokładnie o to co tobie, błąd, jak to my każdemu się zdarza :)

adilf11

można grać z ziomkiem we 2 osoby w kampanie. Zajebisty pomysł

ocenił(a) grę na 9
adilf11

Mi osobiście bardzo się ten pomysł z przydupasem podoba. Masz się o kogo troszczyć, a i przydupas czasami potrafi zatroszczyć się o ciebie. Poza tym to jest zrobione do coopa, czyli trybu kooperacji z rzeczywistym partnerem (kolegą). Do tego słuchawki z mikrofonem i jest cud, miód.

ocenił(a) grę na 3
adilf11

A moim zdaniem przydupas to najmniejszy problem . Liniowość a przede wszystkim na maksa zwalone sterownie to główne bolączki tej gry. Niemożność strzelania podczas ruchu jest dla mnie nie pojęta. Ogólnie nudnawo i niegrywalnie czyli 3/10.

ocenił(a) grę na 8
dyziorro

Od tej czesci seria zaczyna pikowac w dol ale mimo wszystko gra sie przyjemnie,bossowie sa swietni,mamy swietny soundtrack,epickie walki z Weskerem no i w coopie z przyjaciolmi gra sie super,ale golym okiem widac ze potrzebny jest juz restart serii ale niestety Capcom polecial w kulki i zniszczyl ta marke w ciagu roku...najpierw re orc a pozniej re6:(