po przejściu re 1,2,3,
zacząłem grać w re 4 i co ja pacze wtf co to jest ??? resident no way
przy resident evil 5 miałem ochotę wysłać bombę do głównej siedziby capcomu, właściwie to od re4 nie ma w tej grze zombie tylko jacyś wkurzdenerwowani hiszpanie i afrykanie wtf ?
Gdzie się podział klimat ???? poszedł w pissss. Gdzie są zombie ??? są ale w filmie :(
Nie trawię tego klimatu serwowanego od części czwartej ? Bezsens i tyle.
A parząc na trailery częsci RE6 to ma się wrażenie, że to jakieś Gears of war dla ubogich.
Hahahahhahahah !
dosłownie skomplikowana rzecz, PRZEŁOM CAPCOM'U nas wku**ia, skończyły się klimaty RE 1, 2, 3.
Re 4 i 5, to totalnie inna historia, nie koniecznie do kitu, bo jako Umbrella postanowiła dać za przeciwników nowe umiejętności,
i mutacje ludzi, którzy potrafią to co człowiek, a nie tylko zjadać mięcho które lubią (zombee).
to mi się podoba, no i rozgrywka, al przeciwników, urągi potworów, no i możliwości sterowania, uniki (słynne QTE),
Widok zza pleców, interfejs rozbudowany, mógłbym wymieniać godzinami te zalety.
Ale największą wadą którą miażdży jest BRAK KLIMATU, w sumie jego bezsens, W RE 1, 2, 3 był survival - TYLKO !
A tu co jest świetne, nie tylko przetrwanie, ale ocalenie świata przez potrójne zło.
O kupie roboty nie wspomnę bo rozgrywka jest długa.
Poprzedniczki do 4 godzin kończyło się rozgrywkę + to że były jeszcze dodatkowe scenariusze.
niestety to tutaj też jest.
RE 4 jest świetna i ją lubię, no ale RE 5 to faktycznie Afrykańskie gorące klimaty nagości bohaterów, walenia w piratów na motorach
jest bezsensu - lepiej już sobie zagrać w FAR CRY 2, robi większe wrażenie.
jestem fanem serii RE 5 i dałem 10/10, bez tego dostała by tylko 5/10 :)
Pozdrawiam :)
To trochę bez sensu oceniłeś. Oceniaj grę tak jak o niej myślisz(na 5), a jak jesteś fanem to po prostu dodawaj do ulubionych. Ja jestem fanem serii AC, ale Revelaions dałem 6 z serduchem, bo zasługiwało tylko na tyle.