Brak potrzebu spania, bardzo wiele błędów i pokręcone sterowanie. Do dyspozycji jedynie Kalifornia. Postarali sie z modelami ciężarówek ale model zniszczeń jest tragiczny. Ale poza tą grą nie ma lepszej pozycji o tej tematyce. Jeśli lubi sie jazde ciężarówką to należy zagrać, ale jeśli nie, to zdecydowanie odradzam.
Ta, jakieś głupie misje, modów nie ma, jeden stan... Ale czemu model zniszczeń jest tragiczny? Zniszczenie to coś czego brakuje w []najleprzej grze[] - GTSie!!!!! :DDD
Jestem tego samego zdania ta gra to kaszana !
Pod względem grafiki, wyglądu ciężarówek i części do nich jest najlepsza na rynku ... I TYLKO !!!
Reszta to katastrofalno-kretyński poziom !
Sztuczna inteligencja na poziomie debilnym, samochody jeżdżą jak po torach, błąd na błędzie (zmiana ustawień graficznych powoduje wywalanie do pulpitu).
Najlepsze zostawiłem na koniec co za kretyn wymyślił ściganie się z przyczepami ?. Nie dosyć że gracz musi ścigać się z innymi kierowcami to i jeszcze z ograniczonym czasem !
Dam tutaj przykład głupoty jaka jest w tej grze ... zaczynam z jakiegoś tam miasta z naczepą coli, wyświetla się komunikat "jesteś pierwszy" ... mam około 10 minut na dostarczenie towaru.
Po 5 minutach w połowie trasy pojawiają się kolejni kierowcy którzy w minutę doganiają mnie gdy jestem w 75% trasy. Ostatnie 25% trasy muszę się bronić jak tylko mogę, blokując im drogę czego skutkiem jest aresztowanie mnie przez policję ... a oni jadą dalej jak pociągi po torach zygzakując, a co najważniejsze że wygrywają pokonując trasę w 2 minuty gdy mi czas się skończył.
Reasumując daję tej grze 4/10 za grafę, reszta jest to kaszana jakich mało na rynku.
ps.
Wyobraźmy sobie jak po naszych drogach ścigają się kierowcy tirów, łamiąc wszystkie przepisy drogowe by tylko jako pierwszy dostarczyć towar do supermarketu ?